9 wind en regen, opwindend voor de toekomst om de 9e verjaardag van RUNPARD te verwelkomen

Datum van publicatie:2020-08-08

De 9e verjaardag van Dongguan Ruibo Automation Technology Co., LTD

Het was augustus, maar sommige van de open bloemen zijn groen fruit geworden; De zachte groene bladeren spreiden zich uit, weelderig en weelderig! Zie je, elk soort leven heeft zijn eigen specifieke vorm, en elke specifieke vorm bevat een specifieke levensboodschap, of het nu lang en sterk is, of dun en zwak, het zal door de periode gaan van de kindertijd tot de volwassenheid. Alle dingen leven en groeien. Het verloop van de strijd absorbeert, net als een zaadje uit de grond, zonneschijn, regen en dauw, wordt hard, wordt een schaduw.

Negen jaar geleden smeedde Dongguan Ruibo Automation Technology Co., LTD., Vanaf nul, vooruit, hard werken, mond tot volwassen. Alle vruchten zijn niet gemakkelijk te krijgen, elke vorm van groei is bewonderenswaardig. Nu heeft Rebo Automation Co., Ltd. een plaats.

Terugkijkend door, helemaal zingend, chunhua herfstfruit! 9 jaar van ontbering, 9 jaar van vreugde, allemaal weerspiegeld in onze lovenswaardige prestaties, met zwaar fruit, wij voor Ribo Automation Technology Co., LTD. Luide gejuich!

Bedankt voor onze samenwerking met Ribo Automation. Dank alle medewerkers van Ribo Automation voor hun gezamenlijke inspanningen, het delen van welzijn en wee! Dank aan de meerderheid van de gebruikers voor het volledige vertrouwen en de ondersteuning van Ribo-automatisering! Tegelijkertijd willen we onze partners bedanken voor de oprechte samenwerking en gezamenlijke inspanningen om het merk Ribo op te bouwen!

Een heer is altijd in de hemel en in de hemel. Ik geloof dat Ribo-automatisering in de toekomst hard zal blijven werken, het marktaandeel zal vergroten en gebruikers diensten van hoge kwaliteit zal bieden.

Wens hier Dongguan Ruibo Automation Technology Co., Ltd. om indrukwekkendere prestaties te behalen, de ontwikkeling op lange termijn voort te zetten, zodat de spuitgietindustrie kan bijdragen aan energiebesparing en -verbruik!

公司集体合影.jpg 8 augustus 2020


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Functietitel: general manager

afdeling: Marketing

Bedrijfstelefoon: +86 0769-81179626

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13794982536

Website: runpard.invipb2b.com

Adres: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top