Ultra low price mask machine autorisatie... het is tijd om te verliezen!

Datum van publicatie:2020-08-08

Enige tijd geleden was de epidemie zo hevig dat veel bedrijven begonnen de prijs van N95 maskers te verhogen tot een zeer hoog niveau.Men kan zeggen dat N95 medische maskers werden gekocht met geld.In het begin begrijpen sommige mensen het misschien niet.Wat is het verschil tussen gewone maskers en N95 maskers?N95 masker is een van de negen soorten deeltjes maskers gecertificeerd door het Nationaal Instituut voor veiligheid en gezondheid op het werk. " N " betekent deeltjes die niet geschikt zijn voor olie.Bijvoorbeeld, druppels geproduceerd door praten of hoesten zijn niet olieachtig. " 95 " betekent dat de filtratie-efficiëntie 95% bereikt onder de door het Instituut voor veiligheid en gezondheid op het werk gespecificeerde detectievoorwaarden.N95 is geen specifieke productnaam.Zolang de producten voldoen aan de N95 norm en slagen NIOSH onderzoek, kunnen ze worden genoemd " N95 maskers " Nee.

Omdat het productieproces van dit soort masker veel lastiger is dan gewone wegwerpmaskers, is de prijs ook hoger.Vanwege de epidemische situatie, N95 maskers zijn in korte voorraad, en veel fabrikanten zijn aangesloten op de productielijn.Daarom is N95 masker machine de sleutel tot de productie van vele fabrikanten.

微信图片_20200808145258.jpg 微信图片_20200808145248.jpg

Op dit moment is ons bedrijf bezig met de goedkeuring van een lading koffermachines.In termen van kwaliteit, efficiëntie en service na verkoop kunt u er zeker van zijn dat ons bedrijf al vele jaren bezig is met moderne automatiseringsapparatuur.Als u nog steeds eisen voor de aankoop van maskers machines, neem dan contact met ons op in de tijd en dient u van harte.

N95 mask machine verwijst naar een reeks vliegtuig- en driedimensionale maskers machines die N95 niet-geweven stof als grondstof gebruiken en N95 masker kunnen produceren.De N95 mask machine is over het algemeen verdeeld in N95 vliegtuigmasker machine en N95 stereo mask machine.Een N95 planmasker productielijn omvat de Masker body machine, de binnenkant- en buitenste oorriem masker machine en de pleister type masker machine.De productielijn van de N95-machine voor de vervaardiging van een stereo-masker omvat de machine voor het vormen van cup mask, de lasmachine, de gelaagmachine voor de neus en de machine voor het lassen van het oor.

微信图片_20200804091809.jpg

Waar moet aandacht aan worden besteed wanneer de N95 masker machine loopt?

Eén.Bij het verplaatsen van de machine is het noodzakelijk om het voorzichtig te hanteren en de installatie moet stabiel zijn.Zorg dat de machine onder goede omstandigheden werkt.

Twee.Let op om de machine schoon en schoon te houden, en veeg het voorzichtig af met een schone zachte doek.Wees voorzichtig.Gebruik geen chemische grondstoffen en harde voorwerpen om de elektrische doos en het lichaam te reinigen en te wissen.Het oppervlak van het lichaam wordt gebakken met elektrostatisch poeder.Eenmaal beschadigd, kan het niet worden gerepareerd zonder verf.

Drie.Het is strikt verboden om tijdens het onderhoud de beademingsmachine met elektriciteit te bedienen om menselijke ongevallen te voorkomen.

Vier.Het is strikt verboden om de schimmel te raken met handen na verhitting, zodat hoge temperatuur te voorkomen.


微信图片_20200803120515.png

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.

Functietitel: Members of Foreign Trade

afdeling: Ministry of Foreign Trade

Bedrijfstelefoon: +86-0371-53311283

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 18300627768 /18537156592

Website: maechn.invipb2b.com

Adres: 58 Second Street, Economic and Technological Development Zone, Zhengzhou, Henan Province,China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top