A Bored China Propels Box Office Sales to a Record

Datum van publicatie:2021-02-25

Honderdmiljoenen mensen zitten vast in steden rond China tijdens deze Lunar nieuwjaar vakantie, aangezien coronavirus beperkingen een halt toeroepen aan een reisseizoen dat meestal de wereld van de MS8217s is;s grootste jaarlijkse migratie.In plaats daarvan gaan ze naar de film.   En het weer op gang brengen bij de kassa. 1.jpg Deze8220; Detective Chinatown 3,,8221; de laatste aflevering in een langlopend buddy cop serie, raked in een geschatte $397 miljoen over drie dagen, volgens Maoyan, die de verkoop van tickets in het land volgt.Dat was een wereldrecord voor het grootste openingsweekend in een interne markt.  

De sterke vertoning was een krachtige herinnering aan de macht van de Chinese consument.Nu zijn mensen klaar om uit te geven, zelfs aan een film die lauwe recensies heeft gekregen.

De Lunar nieuwjaar vakantie is van oudsher een begeerd venster voor film releases, en filmmakers hadden een meer gevarieerde selectie-en-35;116;ionen om uit te kiezen dan in de afgelopen jaren.Op de tweede plaats in het weekend was het -8220; Hai, Mam,,8221; een tijdreis komedie die $161.9 miljoen verdiende, volgens Maoyan.x88220; A Writer 8217; s Odyssey,,8221; een avontuurlijke film, nam de derde plaats, met $48.4 miljoen.

Afgezien van de kwaliteit, boden de bloeiende kassen van China een veelbelovend teken voor de wereldwijde filmindustrie, die grote en kleine bioscopen heeft zien decimeren door de pandemie en is geteisterd door bezorgdheid over de toekomst van de film.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top