Een verveeld China propt box office verkoopnaar een record

Datum van publicatie:2021-06-28

hundreds van miljoenen mensen zitten vast in steden rond China tijdens deze maannieuwjaarvakantie, omdat Coronavirus beperkingen stoppen met een reistijd dat meestal 's werelds grootste jaarlijkse migratie is. In plaats daarvan gaan zenaar de film and die een uitbarsting van de uitbarsting op het kassa.1.jpg\"Detective Chinatown 3,\" Denieuwste aflevering in een lange-running Buddy Cop-serie, in een geschatte $ 397 miljoen, volgens drie dagen, in overeenstemming met een geschatte $ 397 miljoen,naar Maoyan, die ticketverkopen in het land volgen. Dat stelt een wereldrecord in voor het grootste openingsweekend in een interne markt. 

De sterke tonen was een krachtige herinnering aan de kracht van de Chinese consument. Nu zijn mensen klaar om te spenderen, zelfs in een film die HEPID-beoordelingen heeft ontvangen.

De Lunar New Year Holiday is van oudsher een felbegeerd venster voor filmberichten en Moviegoers hadden een meer diverse SELEC&116; ion om te kiezen van dan in de afgelopen jaren. Komende in de tweede plaats in het weekend was \"Hallo, mama,\" een tijd#travel Comedy die $ 161,9 miljoen groette, volgens Maoyan. \"De Odyssee van een schrijver,\" een avonturenfilm,nam de derde plaats, met $ 48,4 miljoen.-

qualiteit opzij, China's Booming Box Office Returns bood een veelbelovend teken voor de wereldwijde filmindustrie, die Movie Theaters groot en klein is gedecimeerd door de pandemie en is gerekt met bezorgdheid over de toekomst van Moviegoing.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top