Automobielbedradingsharnas markt waard 74.46 miljard bij 2030.Stijging in de vraag naar elektronische apparaten, elektrische voertuigen en ingebedde bedradingsharnas in de voertuigen om de marktgroei aan te drijven.

Datum van publicatie:2022-09-06

new York, United State, 30 mei 2022 (Globe Newswire)--an automotive kabelboom is beschouwd als een algemene montage van connectoren, terminals en draden die over het voertuig lopen om informatie en elektrische stroom over te dragen. De kabels worden voornamelijk samengebonden door een duurzaam en sterk materiaal zoals vinyl, leiding, rubber, elektrische tape of een weefsel van geëxtrudeerde string. gebaseerd op toepassingen, de "\chassis harnas" segment was verantwoordelijk voor het maximale aandeel van het totale marktaandeel van ongeveer 27,18% and wordt verwacht    continue zijn dominantie gedurende de voorspelde periode .-moreover, op regionale basis,asiapacifi  c  significant domineerde de marktWit met het hoogste aandeel van het hoogste aandeel van de totale markt van bijna 61,12%throughout de Prevised Period-.

also, de regio wordt geproduceerd om te groeien met de hoogste CAGR gedurende de geprojecteerde periode van 2020 2030. \\ N

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • YinHe (DongGuan) Electronic Technology Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top