Mate van nauwkeurigheid van schuine arm manipulator

Datum van publicatie:2020-08-06

Mate van nauwkeurigheid van schuine arm manipulator

Investeringen in technologie zijn essentieel om accurate stappen te zetten. Het hangt voornamelijk af van de volgende aspecten: de nauwkeurigheid van de schuine arm manipulator om het gespecificeerde punt te bereiken, dat verband houdt met de resolutie van de bestuurder en het feedbackapparaat. Herhaalde precisie verwijst naar de nauwkeurigheid van de manipulator om dezelfde positie te bereiken als de actie vele malen wordt herhaald. De repetitieve nauwkeurigheid van de vervormer is belangrijker dan nauwkeurigheid.Als een robot niet nauwkeurig genoeg is, zal het meestal een vaste fout tonen, die kan worden voorspeld, zodat het kan worden gecorrigeerd door programmeren.

Verplichte eisen inzake de kwaliteit van de arm manipulator zijn vrij hoog en relatief efficiënt, ook om de garantie te winnen. Het gebruik van schuine arm manipulator kan de efficiëntie en massa aanzienlijk verhogen, de nadruk ligt op de goede eigenschappen en vaardigheden. De goede prestaties van de schuine manipulator omvatten de veiligheidsbeschrijving van de arm tegen vallen, wanneer de luchtdruk onvoldoende is of de spanning wordt verlaagd, zal de arm niet uitglijden. De tweede is de hellende arm manipulator actie snel --producten nemen de tijd uit zolang 0.7 seconden, de hellende arm manipulator actie cyclus tijd 3 seconden. Opnieuw is accurate positionering, schuine arm manipulator stabiliteit hoog, de algehele planning van de machine precisie, alle beroerte kan buffer schokdempers

Dongguan Ruibo Automation Technology Co., Ltd. is gevestigd in No.16, Shaling West Road, Xiakou Industrial Zone, Dongcheng District, Dongguan City, gespecialiseerd in de productie van spuitgietmachines speciale mechanische arm en omliggende automatiseringsapparatuur, is een verzameling van productontwerp en ontwikkeling, productie, productie,verkoop en service als een omvattende onderneming.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top