De manipulator van de spuitgietmachine zorgt ervoor dat deze de storing kunnen verminderen

Datum van publicatie:2020-08-06

Nu de ontwikkeling van de automatiseringsindustrie zeer snel gaat, is de vervanging van machines gestart in de grote fabrieken en behaalde goede resultaten. In de kunststofindustrie kan de productie niet zonder de spuitgietmachine, en de spuitgietmachine kan niet zonder de spuitgietmachinemanipulator, de spuitgietmachinemanipulator kan de productie-efficiëntie effectief verbeteren, kosten besparen. Maar de machine is er zal een fout zijn, maar als u goed werk levert voor de spuitgietmachine, kan de manipulator het optreden van de fout effectief verminderen oh.

Manipulator voor spuitgietmachine

Het niet kunnen verwijderen van de reden voor de veroudering van de machine zelf heeft meer te maken met het probleem van de installatiemethode, de installatiemethode is zeer gemakkelijk te leiden tot het falen van de manipulator van de spuitgietmachine. U moet dus op deze problemen letten bij het installeren van de spuitgietmachine-manipulator.

Het eerste punt: als de spuitgietmachine twee aangrenzende woorden moet bepalen, bepaalt de montagerichting van de spuitgietmachine.

Het tweede punt: alle acties van de mechanische arm van de spuitgietmachine mogen de veiligheidsdeurschakelaar van de spuitgietmachine niet hinderen om het optreden van fouten effectief te beheersen.

Het derde punt: de manipulatoractie van de spuitgietmachine moet de foutwaarde instellen, het alarmsysteem instellen dat de foutwaarde overschrijdt en de actie de eerste keer stoppen nadat het systeem is geactiveerd.

Ten vierde: de spuitgietmachinemanipulator moet een bepaalde anti-impactfunctie hebben, als er een verkeerde bediening is, kan de antibotsingsfunctie automatisch worden geïmplementeerd, het verlies van het minimum.

Het vijfde punt: de manipulator moet worden gesynchroniseerd met de werking van de spuitgietmachine, zodat de botser het werk van de spuitgietmachine niet zal hinderen en de normale productiecyclus van de spuitgietmachine kan garanderen.

De bovenstaande punten zijn om effectief de kennis van de foutmanipulator van de spuitgietmachinemanipulator op te bouwen. Als u de spuitgietmachine-manipulator moet bestellen of op zoek bent naar onderhoud van de manipulator voor de professionele productie en verkoop van onderhoudsdiensten als een van de firma Ribo-automatisering, meer dan 10 jaar oude ondernemingen, met een volledig productie- en serviceproces, manipulatorprestaties is een goede, betaalbare spuitgietmachinemanipulator naar keuze van Ribo!


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Functietitel: general manager

afdeling: Marketing

Bedrijfstelefoon: +86 0769-81179626

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13794982536

Website: runpard.invipb2b.com

Adres: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top