Zie niet begrijp het niet: injectie robot operatie geïntroduceerd

Datum van publicatie:2020-07-31

Het belang van de manipulator in de automatiseringsindustrie is vanzelfsprekend.Als het terminalsysteem de ontvanger op het slagveld is, is de manipulator de soldaat in de frontlinie. De manipulator is een mechanisch product ontworpen om de bovenarm van het menselijk lichaam te simuleren.Het kan eenvoudig werk van grijpen, plaatsen en verplaatsen objecten. Ze kunnen veel dingen doen die mensen kunnen doen en ze kunnen werken in harde omgevingen met hoge efficiëntie en lage kosten. Dus in de industriële productie is in principe nuttig voor de mechanische hand. Vandaag Xiaobian om u te vertellen over de injectie mal machine manipulator werkwijze.

Manipulator voor spuitgietmachines

De manipulator wordt bediend door middel van de power control, injectie mal machine manipulator gemeenschappelijke werkwijze heeft vier soorten: straight shift, back transformatie, pitch en flexor extensie.

Straight shift: het ontwerp van deze spuitgietmachine manipulator heeft slechts drie cartesiaanse coördinaten om de beweging van lineaire beweging te maken, dat wil zeggen, de arm maakt alleen het elastisch tillen en bewegen en zo op beweging, deze manipulator is relatief eenvoudig, karakteristiek is om de ruimte te bezetten is groot, het operatieplan is klein.

Retourtransformatie: de arm van deze spuitgietmachine manipulator heeft de horizontale rotatie van deze activiteit, deze activiteit en de arm van de elastische en lift van twee activiteiten gecombineerd tot een gebrek aan rotatie. Deze manipulator is een soort van meer gebruik, bezetten een kleine ruimte, compact plan, breed operationeel plan, maar als het op de grond niet kan grijpen.

Pitch: deze spuitgietmachine manipulator arm naast de horizontale rotatie van deze activiteit, heeft ook de arm pitch deze activiteit, de twee activiteit en de arm elastische activiteit van een volledige worp. Vergeleken met de omgekeerde transformatie kan de pitching manipulator het operatieplan uitbreiden en de arm tot de grond uitbreiden om een einde te maken aan de taak van het verkrijgen van het werkstuk uit de grond onder de voorwaarde van het bezetten van dezelfde grootte ruimte.Zijn nadelen zijn slechte beweging intuïtiviteit en rommelige planning.

Flexie en uitbreiding: de arm van de spuitgietmachine heeft de grote arm en de onderarm twee delen, naast de grote arm met horizontale rotatie en werpactiviteit, de onderarm ten opzichte van de grote arm en een werpbeweging. In vorm buigt de onderarm en strekt zich uit ten opzichte van de bovenarm.

Dat gaat over de werking van de spuitgietmachine manipulator wordt geïntroduceerd, en de manier van het kijken naar een trust kan ook geven u een beetje kennis, als u zich nuttig voelen proberen te concentreren op onze website van het bedrijfwww.ruiborobot.commanipulator van de spuitgietmachine,39;s website als u moet bestellen manipulator of mechanische onderdelen of reparatie diensten, is op zoek naar regenboog, one-stop oplossing voor uw problemen, vermindering van de kosten, verbetering van de productie-efficiëntie.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top