Heb je een Skin-vriendelijke hand ontsmetter spray nodig?

Datum van publicatie:2020-07-01

Midden in deze pandemische crisis van COVID-19 nemen we allemaal maatregelen voor preventie.Terwijl het wassen van handen met water en zeep een van de slimste methoden, met behulp van een hand ontsmetter spray tijdens ontoegankelijkheid voor zeep en water is een groot alternatief.Het is ook een heel handig alternatief.


Bovendien is het meest geschikt de ontsmettingsmiddel, alleen nodig om te worden gespoten over handen, lichaam, of elk ander oppervlak dat u wilt ontsmetten.Dergelijke ontsmettingsmiddelen kunnen worden gebruikt voor het reinigen van verschillende voorwerpen en oppervlakken.Onze familie pack sanitair sprays zijn beschikbaar die kunnen worden gebruikt om uw keukentellers, woonkamer, kamers voor gasten, toiletten, badkamers, ingangen en uitgangen, enz.


Echter, terwijl het gaat om het aanbrengen op de huid of een andere manier om in contact te komen met de huid, sommige hand ontsmettingsmiddelen resulteren in droge huid en irritatie.Als je een van die mensen met een gevoelige huid bent, heb je een Skin-vriendelijke hand ontsmetter nodig.U kunt een op alcohol gebaseerde ontsmettingsmiddel met vochtinbrengende middelen vinden om droogte te voorkomen als u alleen ervaren gedroogde huid, maar het kan irritatie niet voorkomen.Om zowel droogte als irritatie te bestrijden, dient u een natuurlijke hand-ontsmetter spray te gebruiken.Zoals Cleanwell natuurlijke hand ontsmetter spray, Iedereen natuurlijke hand ontsmetter spray, enz.


We hebben natuurlijke hand ontsmetter spray   in verschillende hoeveelheden.Om te voldoen aan al uw desinfectie eisen in zo'n crisis, naast familie packs, hebben we ook pocket ontsmetter sprays   van verschillende maten.


We hebben twee categorieën verpakkingen:

punt 11162;   Zakverpakking --50ml, 60ml, en 100 ml

punt 11162;   Gezinsverpakking --300ml, 500ml, en 1000ml


Verschil tussen Spray en Gel


Onze Zilveren ion is een natuurlijke hand ontsmetter spray   bestaande uit zilverion en water.Het is ook zeer effectieve anti-microbiële spray als op alcohol gebaseerde sprays.

Let'''''';39;s see how Spray is better than Gels

Geen prikkelende geur

Sommige alcohol-gebaseerde gels hebben een scherpe geur, weinig mensen kunnen en/of scherpe geuren zoals deze tolereren.Wher=def351;101;as natural sprays like our Silver ionen sanitizer spray did35;39;t bevat geen scherpe geur.Bovendien bevatten onze producten schadelijke kunstmatige geuren.

Snel drogen

Bij het gebruik van gel op basis van alcohol mag deze pas na het aanbrengen worden afgeveegd nadat hij is gedroogd.Dit duurt ongeveer 15-20 seconden.Het wissen voorafgaand aan dit interval kan de toepassing ineffectief maken.Als we het over onze natuurlijke ontsmettingsmiddel hebben, kan het snel drogen in ongeveer tien seconden.

Milde en Irritatie-vrij

De op alcohol gebaseerde hand-ontsmetter gel kan soms irritatie veroorzaken, vooral bij mensen met een gevoelige huid.Sanitaire gels met een hoge alcoholconcentratie kunnen hard zijn op de huid en leiden tot droogheid indien gebruikt zonder bevochtigingsmiddelen.Wher=plus-35;101;as, onze natuurlijke spray is mild en irritatie-vrij voor de huid.

Functie van bevochtiging

Vaak gebruik van conventionele op alcohol gebaseerde gels veroorzaakt huiddroogheid, als gevolg van de sterke werking van alcohol.Ze kunnen de huid droog maken als de vereiste hoeveelheid emolliënten niet aanwezig is in hen om het effect van alcohol te compenseren.Wher=35;101;as, onze natuurlijke spray heeft vochtinbrengende middelen toegevoegd om de droge huid te voorkomen en het vochtgehalte van de huid te handhaven.

Vandaar onze Zilveren ion natuurlijke hand ontsmetter spray   overtreft alcoholhoudende gels.Zonder alcoholgehalte, bevat ons product zilverionen om 99.9% van bacteriën te doden.

We hebben toiletontsmettingsmiddel spray.   die zo effectief is dat het ook kan worden gebruikt als toiletbril sanitair spray   voor uw hygiënische behoeften.Het is waarschijnlijk de   De beste toiletbril ontsmetter spray.


100% Veilig en natuurlijk product

" Met onze 100% natuurlijk en veilig om product te gebruiken,   We beloven veiliger hygiëne te bevorderen. " Nee.


Verkrijgbaar uit pocket spray sanitizer   op familieverpakking, ons product is zeer huidvriendelijk en veilig.Het bevat alle veilige ingrediënten zonder alcohol, chemische pigmenten en kunstmatige geur of essentie.Zonder kunstmatige kleuren of pigmenten is ons product transparant in kleur en heeft een lichte geur.Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten ons product is een all-in-one reiniging en krachtige desinfectiemiddel product.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Detron International Co., Limited
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top