Type koeltoren

Datum van publicatie:2020-07-02

Type koeltoren

De airconditioningstoren biedt air conditioning en is een glasvezel structuur die kan zorgen voor koeling voor grotere gebouwen zoals ziekenhuizen, scholen en sommige kantoren.

15.jpg

display 8226; Keramische koeltorens hebben een zeer aantrekkelijke uitstraling, maar zijn meestal duurder dan andere koeltorens.

De koeltoren is een aanvullend middel om afvalwarmte te elimineren, een bijproduct van vele processen die het gebruik van lucht- en koelsystemen vereisen.

II.2.2.2.2.2.2.2.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.2.2.2.2.2.2.2.2.2.2

het ontwerp van de koeltoren bepaalt de kosten, prestaties en efficiëntie.

de fabrikant van koeltorens is een bedrijf dat apparatuur voor koelvloeistoffen vervaardigt.

dispuut 8226; koeltorens (soms warmteputten genoemd) koel water en andere vloeistoffen door het verwijderen van warmte uit de vloeistof.

II.2.2.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.De luchtstroom gaat omhoog en het water stroomt naar beneden.

38.jpg

delen 8226; koeltorens met dwarsdoorsnede bevatten verticale lucht- en waterstromen.De luchtstroom is horizontaal en het water stroomt verticaal naar beneden.

6.jpg

Voorzieningen 8226; koeltorens voor disinfectie worden gebruikt in drinkwater en afvalwater om bacteriën, chemicaliën en andere onzuiverheden in het water te helpen elimineren.

een verdampende koeltoren is een hitteabsorberend apparaat dat de verdamping van een kleine hoeveelheid werkvloeistof (meestal water) gebruikt om warmte over te brengen naar de bewegende luchtstroom om de resterende waterstroom te koelen tot bij de temperatuur van de natte bol lucht;dat is de reflectie van de ontwerp-temperatuurmeting Het vereiste waterdamp gehalte in de koeltoren.

De glasvezel koeltoren heeft een uitstekende weerstandweerstand, zodat het kan worden gebruikt in harde omgevingsomstandigheden.Deze koeltorens bieden ook een goede corrosiebestendigheid, die nog steeds voordelig is bij toepassingen zoals waterbehandeling, wher&;101; de koeltoren zal worden blootgesteld aan chemicaliën.

B. 8226; koeltorens van HVAC combineren koelkoelkoelkasten of condensors met water met koeltorens.

dispuut 8226; Hyperbolische koeltoren verwijst naar het specifieke ontwerp en de constructie van een koeltoren die gebruik maakt van een hyperbolische structuur plan dat inherent natuurlijke tocht genereert en verdamping gebruikt om te koelen water en andere vloeistoffen.

dispuut 8226; Industriële koeltorens zijn warmteverwijderingssystemen die worden gebruikt voor het koelen van water en andere werkende vloeistoffen door het lozen van procesafvalwarmte uit de vloeistof naar de atmosfeer.

dispuut 8226; koeltorens voor mechanische ventilatie omvatten: geforceerde ventilatietorens, die zijventilatoren bevatten die lucht door het systeem drukken; en induceerde ventilatiekoeltorens, die bovengrondse ventilatoren bevatten die lucht door het systeem passeren.Mechanisch geventileerde koeltorens worden vaak gebruikt in kleinere koeltorens.

dispuut 8226; natuurlijk geventileerde koeltorens gebruiken geen ventilatoren, maar vertrouwen op de drijfkracht van het uitlaatgas en de natuurlijke wind om lucht door het systeem.In toepassingen met grote hoeveelheden water, zoals elektriciteitscentrales, worden natuurlijk geventileerde koeltorens gebruikt.

een koeltoren met open schakeling is een koeltoren waarin water binnen en in direct contact met inkomende lucht wordt verdeeld.

een watertoren is een basiskoelsysteem dat wordt gebruikt om water te koelen door contact met de luchtstroom.Toepassingen die waterkoeltorens gebruiken, omvatten air conditioning en water/afvalwater


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top