E-sigaret Smoore wil openbaar worden: de verkoop bedraagt ​​meer dan 500 miljoen yuan per jaar

Datum van publicatie:2020-07-07

Van juni 29 tot juli 3, Si Moore (06969.HK) heeft officieel een openbaar aanbod gelanceerd.Verwacht wordt dat het op de Hong Kong Stock Exchange in juli 10 zal worden opgenomen.CITIC Securities is haar enige sponsor.Het fonds dat deze keer is bijeengekomen, gaat over RMB 6.053 miljard voor nieuwe productiecapaciteit en geautomatiseerde upgrade van productielijnen.


Volgens het prospectus keurt Simo OEM/ODM-productie en zijn eigen elektronische sigarettenmerk, bekend als " FoxconName " in de industrie van elektronische atomiseringsapparatuur.Volgens Frost & Sullivan statistieken, in 2019, Simore verantwoord voor 16.5% van de wereldmarkt met RMB 7.611 miljard in inkomsten, waardoor het de grootste fabrikant op de markt.


In de leidende positie in de " verslavend " de markt voor consumentenproducten, heeft Simo zijn inkomsten met tien keer verhoogd en zijn nettowinst met twintig keer in de afgelopen drie jaar.Van 2016 tot 2019 was de nettowinst van het jaar RMB 106 miljoen, RMB 189 miljoen, RMB 734 miljoen en RMB 2.174 miljard.


In termen van verkoopvolume en eenheidsprijs was het verkoopvolume van elektronische atomiseringsapparatuur in 2019 512 miljoen eenheden, en de eenheidsprijs was 8.7 yuan.In 2018 was het 199 miljoen, met een eenheidsprijs van 5.7 yuan.Dit betreft voornamelijk de verkoop van keramische atomiserende kernen.De brutowinst van producten met keramische kernen bereikte 50.5%.Het verkoopvolume van elektronische atomiserende componenten in 2019 was 280 miljoen eenheden, met een eenheidsprijs van 7.5 yuan, en de totale verkoop in 2018 waren 294 miljoen eenheden, met een eenheidsprijs van 4.7 yuan.Dit stuk omvat vooral de verkoop van producten zoals verwarming en niet-verbranding.Bruto winst bereikt 42.1%.


Maar achter Simo use8217;'s briljante prestaties, versterken landen over de hele wereld het toezicht op elektronische sigaretten.Momenteel bestaat er nog onzekerheid over de vraag of het roken van elektronische sigaretten veilig genoeg is.


In het prospectus geeft Simo toe: " Indien de medische gemeenschap vaststelt dat het gebruik van elektronische verstuivingsapparatuur op lange termijn gezondheidsrisico's met zich meebrengt, kan de marktvraag naar elektronische verstuivingsapparatuur aanzienlijk afnemen, wat de onderneming, de financiële situatie en de werking van de onderneming kan veroorzaken.Belangrijke nadelige effecten. "


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shenzhen kaiwei electronic.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top