Maskers zijn zo belangrijk, hoe te kiezen?

Datum van publicatie:2020-07-07

Maskers zijn zo belangrijk, hoe te kiezen?

Het is bekend dat gezichtsmaskers het ademhalingssysteem effectief kunnen beschermen tegen uitwendig stof, speeksel, virussen en andere kleine deeltjes, waardoor de gezondheid van de mens wordt beschermd.

Het eerste masker in de wereld was China.In de oudheid begonnen mensen in het paleis hun neus en neus te bedekken met zijden sjaals om stof en adem vervuiling te voorkomen, zoals in " Li Shu. " : " Bedek je mond en angst zal mensen raken. " en " Menci Lilou. " : " Xi Zi. " Als je onrein bent, zal iedereen je neus passeren. " Nee.Je neus bedekken met je handen of mouwen is heel onhygiënisch en ongemakkelijk om andere dingen te doen.Later gebruikte iemand een stukje zijden doek om je neus en neus te bedekken.In zijn boek " Reizen van Marco Polo&35;39;s " Marco Polo beschrijft zijn 17-jarige leven in China.Er is er een van hen: " In het paleis van de Yuan dynastie bedekten alle mensen die voedsel schonken hun mond en neus met zijde doek, om het eten en drinken niet aan te raken. " De zijden doek met zulke mond en neus is het originele masker.

Duizenden jaren later zijn maskers in veel landen een verplicht product geworden, maar het is moeilijk om gewone gezinnen binnen te komen in zijn geboorteplaats.Zelfs in sommige verplichte industrieterreinen is het niet geïmplementeerd.Wat is er aan de hand?

Eén.

Industrie

Sommige grote binnenlandse ondernemingen hebben de prijzen jaar na jaar verlaagd in het kader van gemaskerde biedingen, hetgeen ertoe heeft geleid dat de fabrieken een groot bedrijf hadden.103.Het gevolg zal onvermijdelijk een daling van de kwaliteit zijn en uiteindelijk zal de gezondheid van de werknemers concessies doen aan de winsten van de onderneming.Dit is nog steeds het geval voor grote ondernemingen, KMO's en werkplaatsen, die nog onzichtbaar zijn, en deze uitgaven worden direct geëlimineerd op plaatsen waar de basis wordt gelegd.101; maskers moeten worden gebruikt.

twee

Gebied huishoudens

De gemiddelde familie heeft zelden een masker.Mensen zijn gewend " het vinden van problemen en het oplossen van problemen " maar zelden voorkomen van tevoren problemen.Als iemand in de familie hoest, nemen ze meestal eerst medicijnen, en dan gaan ze naar het ziekenhuis voor een injectie.Na een lange tijd worden sommige mensen met elkaar besmet.De familie hoest op zijn beurt, maar ze weten niet dat ze zo snel mogelijk een masker moeten dragen om het virus tegen te houden van de bron.

drie

medisch gebied

Hoewel maskers slechts een noodzaak zijn op medisch gebied, veel gebruikers hebben een diep begrip van het, wetende dat het dragen van een masker ernstige gevolgen zal hebben en zelfs levensbedreigend, maar vanwege het beperkte begrip van maskers, is het onmogelijk om een geschikt masker te kiezen, of zelfs weten hoe het te corrigeren.Draag het om het masker beter te beschermen.

Een klein stukje masker kan gezegd worden " ontgrendeld " als het gaat om ademhalingsbescherming.De kosten zijn verwaarloosbaar voor de gezondheid van werknemers of familieleden, maar waarom zie je ze niet overal?

De auteur is van mening dat er voornamelijk verschillende aspecten zijn: een is gemak, en het masker zal onvermijdelijk leiden tot een bepaalde mate van logheid en ademhalingsobstructie (vooral hete dagen), zodat de drager niet gemakkelijk te accepteren is; ten tweede, het masker wordt gedragen in ons land Er zijn weinig mensen (zeldzaam en vreemd),en het is gemakkelijk om een andere visie voor de drager te hebben; bovendien heeft het grote publiek over het algemeen onvoldoende begrip van maskers en slecht bewustzijn van preventie, die een fluke psychologie voortbrengt, dat het dragen van een masker geen verschil maakt totdat het ernstige gevolgen heeft alleen spijt van de nacht.


Maskers zijn zo belangrijk, hoe ze te kiezen?

1.Het masker zelf moet schoon zijn

Om de productiekosten te verminderen, komen vele goedkope huismaskers uit familieworkshops en handmatige lassen.Werknemers zonder opleiding, zonder beschermende maatregelen, grijpen hun wenkbrauwen en baarden, en allerlei soorten zweet, speeksel en haar bij elkaar...Hoe kan een schoon masker worden geproduceerd in een dergelijke productieomgeving?Daarom moet u kiezen voor een gekwalificeerde fabrikant en een masker geproduceerd door direct contact met een geautomatiseerde machine zonder menselijke handen.Als je een masker kunt kiezen dat geproduceerd wordt in een zelfreinigende kamer, is het beter.

2.Maskers moeten hoogwaardige materialen gebruiken

Het is nog steeds een kostenreden.Veel fabrikanten van maskers gebruiken verouderde materialen en gerecycleerde materialen, en de kwaliteit van het filterpapier is niet dicht bij de norm, en het gewicht is niet aan de norm.De geproduceerde maskers bereiken niet alleen het filtereffect, maar de producten zijn afvalproducten.Hoe kunnen zulke maskers worden beschermd?Gezond doel?Er moeten splinternieuwe materialen van hygiënisch niveau worden geselecteerd, en het filterniveau moet door relevante beroepsbeoefenaren worden geraadpleegd overeenkomstig het gebruiksgebied.

3.Medische maskers moeten worden ontsmet

Vanwege de noodzaak om contact op te nemen met immunogecompromitteerde patiënten op medisch gebied, zijn de eisen voor maskers niet alleen schoon, maar ook steriel.Veel online verkochte maskers zeggen dat ze gesteriliseerd zijn, maar ze kunnen geen bewijs leveren.Deze onbekende oorsprong, ongeteste maskers zijn niet zozeer beschermende producten als indringers.De bacteriën en virussen die het draagt vormen een groot gezondheidsrisico voor de gebruiker.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shenzhen Sikexing purification products Co.,Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Shenzhen Sikexing purification products Co.,Ltd

Bedrijfstelefoon: +86 0755-23698801

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13600420356 / 13798251360

Website: sikexing.invipb2b.com

Adres: Floor 4, building L, No.6 Zhongtai Road, NO.2 lndustrial Zone, Gongming office, Guangming New District, Shenzhen

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top