Toezicht e-sigaretten wordt steeds duidelijker en apparatuurfabrikanten wachten op de bloemen om te bloeien

Datum van publicatie:2021-07-26

according aan gegevens van Essence Securities Reclar Report, in 2019, de wereldwijde retailverkopen van Vaping E-cigarettes was 36,7 miljard US dollars, een jaar-on-year stijging van 28,32%, goed voor 4,2% van de wereldwijde tabaksmarkt. Vanuit het perspectief van het aandeel van de verkoop van de detailhandel is het marktaandeel van E-cigarettesniet hoog, maar vanuit het perspectief van ontwikkelingstrends is de populaire trend van E-cigarettes ontstaan.

from 2014 tot 2019, de globale verbinding Jaarlijkse groeipercentages van sigaretten, vaping E-cigarettes, HNB en andere tabakscos waren respectievelijk 3,18%, 24,24%, 235.21% en 3,24%. Vaping E-cigarettes en HNB waren de snelstgroeiende tabaks volgens de berekening van deze groeipercentage, het marktaandeel van E-cigarettes zalnaar verwachting toenemen van 4,2% tot 9,3% tegen 2024.

specifificnaar de binnenlandse e-cigarette Markt van gesegmenteerde typen, volgens de gegevens van het onderzoeksinstituut voor TOU LEUPARD, wordt de binnenlandse E-cigarette-markt gedomineerd door gesloten E-cigarettes. In 2016 bedroeg de schaal van gesloten E-cigarettes in China slechts 2,010 miljard yuan. In 2020 zal het snel stijgen tot 11,8 miljard yuan, met een samengestelde jaarlijkse groei van 55,80%; Vanwege de gecompliceerde vervangendee ment van open e-cigarette olie en minder fabrikanten, 2016 was de jaarlijkse marktomvang slechts 1,95 miljard yuan, en de marktgrootte bleef in principe stabiel; In dezelfde periode was de verkoop van HNB verboden in China, maar tabaksbedrijven zoals China Tobacco Group hebben de HNB-markt al actief ingezet.

it is te zien dat de binnenlandse e-cigarette marktvraag enorm is en de groei is tarief is snel. Zodra het"fininalized"-regelgevende beleid van de E-cigarette-industrie wordt geïmplementeerd, zullen de binnenlandse E-Cigarette Consumer Electronics-relate Company de tweede groeicurve waarschijnlijk ingaan.

in de afgelopen jaren, als eennieuw type E-cigarette, het overeenkomstige beleid inzake huishoudelijk regelgevingsbeleid bevindt zichnog in de verkenningsperiode. Uit de volgorde van beleidsomvoersing kan worden gezien dat het toezicht op E-cigaretten doornationale regelgevende agentschappen geleidelijk duidelijk is geworden.

According aan openbare informatie, op 30 augustus 2018, de staatsadministratie voor marktordening en de staat Tabak Monopoly Administration heeft de"notice uitgegeven bij het verbieden van de verkoop van elektronische sigaretten aan minderjarigen". Deze kennisgeving heeft dezelfde verkoopmanagementnormen voor elektronische sigaretten als sigaretten.

on 1 januari 2019, denieuw herziene"hangzhou Municipal Rook Control-regeling op het gebied van openbare plaatsen"is formeel geïmplementeerd en E-cigarettes zijn opgenomen in de reikwijdte van rookverbodnet als gewone sigaretten. In juni van hetzelfde jaar omvatte de"SHENZHEN speciale economische zone-voorschriften inzake rookregeling"officieel E-cigarettes in de reikwijdte van tabakscontrole.

iet 1november 2019, de Tabak-monopolieadministratie en de staatsadministratie voor Marktregulering heeft gezamenlijk de"notice uitgegeven op verder bescherming van minderjarigen van E-cigarettes", die duidelijk verklaarde dat E-cigarettesniet aan minderjarigen mogen worden verkocht enniet moeten worden goedgekeurd. Bij het verkopen van elektronische sigaretten op internet, is hetniet toegestaan ​​om elektronische sigarettenadvertenties te publiceren via internet.

on 22 maart 2021, het ministerie van Industrie en Informatietechnologie stelde publiekelijk adviezen over de"decision bij het wijzigen van de implementatieregels van de Tabak Monopoly Wet van de People' S Republiek China"(Draft voor het oplossen van opmerkingen). In het ontwerpadvies wordt een artikel toegevoegd aan de aanvullende bepalingen van de"regulaties over de uitvoering van de tabaksmonopoliewetgeving":"e-cigaretten en anderenieuwe tabaksproducten worden geïmplementeerd met verwijzingnaar de relevante voorschriften op sigaretten in deze Voorschriften."

Accordingnaar het onderzoeksrapport van industriële effecten, is China Tobacco-groep al heel vroeg in de E-Cigarette en HNB-industrie-keten ingezet. In 2018 werd de Chinese Tobacco-groep geleidelijk E-cigarettes gecommercialiseerd, een eigen merk E-cigarettes, en geïnvesteerd in E-cigarette-bedrijven via strategische investeringen. Tegelijkertijd lanceerde Sichuan China Tabak de HNB-merk"wide en smalle kungfu"; In 2019 werd het merk E-cigarette"laimi"onder de Guangdong Wuyeshen-groep vastgesteld; In 2020 werd de E-cigarette ontwikkeld door Sichuan China Tabak en Zuid-Korea YM geëxporteerdnaar de Koreaanse markt. KUANZHAI KUNGFU test ook de binnenlandse markt, waarbij offline ervaringswinkels in Nanjing en andere steden wordt geopend.

in-toevoeging, binnenlandse beursgenoteerde ondernemingen ook lage-key-betrokkenheid bij de E-Cigarette-industrie. Volgens Xuanbao-app-gegevens zijn er maar liefst 32 beursgenoteerde ondernemingen in de Sector E-cigarette, waarvan Penghui Energy (300438.sz) in juli 2020 wordt beschreven dat de binnenlandse e-cigarette leider SMOL international (6969.hk) het is e-cigarette accu klant; Yingqu Technology (002925.SZ) richt zich op het onderzoek en de ontwikkeling van Heat-not-burn-tabaksapparatuur en de belangrijkste klant is Philip Morris International (IQOS), 's werelds grootste tabaksbedrijf; Yiwei lithium-energie (300014.sz) heeft al in 2011 McWell samengewerkt, die slechts twee jaar geleden werd opgericht, vormde een leveranciersrelatie en leverde het met kleine zachte-pack lithium-ion batterijen. In 2014 verwierf het bedrijf 50,10% van het eigen vermogen van McWell voor 440 miljoen yuan. In 2020 zal McWell in Hong Kong zijn. Vermeld.

From Dit perspectief is op korte termijn het beleidstoezicht het kernrisico om de ontwikkeling van de E-cigarette-markt te beteugelen, maar op de lange termijn zal een sterk toezicht zeker de concentratie van de merkstructuur versnellennaar een zekere mate.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Functietitel: International sales manager

afdeling: International sales

Bedrijfstelefoon: +86 14771388128

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 14771388128

Website: nuowate.invipb2b.com

Adres: Fuqiao Fifth Industrial Zone, Qiaodou community, Fuhai Street, Bao ‘an district, Shenzhen

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top