Geschiedenis van het Mid-Autumn Festival

Datum van publicatie:2020-07-17

In de oudheid verscheen de hemel tien dagen op hetzelfde moment, en de zon droogde op en de mensen stierven.Een held genaamd Hou Yi was zo machtig dat hij sympathiseerde met de lijdende mensen.

Hou Yi&use35;39;s vrouw werd de hele dag met zijn vrouw Chang&෧;39; e. Hou Yi naast de jachtkunst.Veel geleerden komen om een leraar te casten om kunst te leren, de geest is niet correct Peng Meng ook gemengd.

Op een dag ging Hou Yi naar de Kunlun Mountains om vrienden te bezoeken om Tao te zoeken, naar de moeder van Wang voor een pakje ondoden medicijnen.Er wordt gezegd dat het innemen van dit medicijn, onmiddellijk naar de hemel kan stijgen.Hou Yi kan zijn vrouw echter niet verlaten, hij gaf het ondode medicijn tijdelijk aan Chang' e collectie.

Chang&;39; e verborg het medicijn in de schatkist van de kast.Drie dagen later leidde Hou Yi de discipelen op jacht, het hart van de geest van Peng Meng deed zich ziek voor en ging niet weg.Nadat Hou Yi iedereen laat vertrekken, houdt Peng Meng een zwaard vast om binnen te breken in huis achtertuin, en dwingt Chang&_;39; e om ondoden medicijnen te overhandigen.

Chang=35;39; e wist dat ze niet Peng Meng3559;39;39;s tegenstander was, toen de crisis die ze draaide om een schatkist te openen, nam het ondoden medicijn dat werd ingeslikt.Chang=35;39; toen hij werd ingeslikt, zweefde zijn lichaam onmiddellijk van de grond, snelde het raam uit en vloog naar de hemel.

Omdat Chang= de 35;39; bezorgd over haar man, toen vloog naar de dichtstbijzijnde maan van de wereld werd onsterfelijk.

's Avonds kwamen Hou Yi thuis en de werksters huilden over wat er overdag gebeurde.

Hou Yi was bang en boos, trok een zwaard om het kwaad te doden, Peng Meng was al gevlucht, Hou Yi was zo boos om zijn borst te slaan, verdrietig, kijkend naar de nachtelijke hemel om Chang&;39; e, toen hij ontdekte dat de maan vandaag de dag bijzonder helder is, en er is een trillende figuur als Chang&\39; e; e.

Hou Yi miste zijn vrouw, en stuurde mensen naar Chang&;39; e35;39;39;39;39; meestal houdt het ervan om honing vers fruit te eten, op afstand offer in het maanpaleis Chang&35;39; e.

Mensen hoorden het nieuws dat Chang&෧;39; we renden naar de maan om onsterfelijk te worden, de een na de ander wierook zaken onder de maan te zetten, naar het soort Chang&đ.39; we bidden voor een gunstige vrede.

Sindsdien aanbidt het Mid-Autumn Festival de gebruikelijke verspreiding in het volk.

timg.jpg

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • XUV opto-electronics sci.& tech(Dongguan) Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top