Hoe maak je PE pijp schoon?

Datum van publicatie:2020-07-30

Hoe maak je PE pijp schoon?


1.PE is een soort polyethyleen plastic, dat een basis soort plastic is.Alle plastic verpakkingen en verse zakjes zijn PE.HDPE is een soort thermoplastic met een hoge kristallijnheid en niet-grade.Dus hoe om alle PE pijphulpstukken op normale tijden schoon te maken, zal de PE pijp groothandel fabrikant u uitleggen.

  a. Sterilisatie en algen doden: volgens de toevoeging van bactericide geneesmiddelen aan het cyclische systeem, oplossen van de problemen van verschillende bacteriën en algen in het cyclische water.

  b. Scheiding van slib: voeg stripping toe om het biologisch slib van de pijpleiding te scheiden en het slijm overeenkomstig de cyclus op te ruimen.

    c. Chemische reiniging: voeg organische chemische reinigingsmiddel en dispergeermiddel toe om de roest, schaal en schaal in het pijpleidingsysteem te reinigen, verstrooi ze en herstel ze naar het schone uiterlijk.

    d. Voorcoating van het uiterlijk: pre coating geneesmiddelen worden in het oppervlak gebracht om een hoogwaardige polymeermateriaal te produceren voor corrosiebestendigheid.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top