Een hoesje voor een mobiele telefoon is een ornament dat het uiterlijk van een mobiele telefoon beschermt of versiert.

Datum van publicatie:2020-07-30

Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie is de technologie-schoonheidsindustrie naar voren gekomen als een nieuw type industrie. IT-modemerken ontwikkelen zich met de diversificatie van de markt. Als reactie op de toename van merken en functies van mobiele telefoons is het gediversifieerd. Volgens de textuur zijn de beschermende schalen van de mobiele telefoon onderverdeeld in pc-schalen, leer, siliconen, stoffen, hard plastic, leren koffers, metalen gehard glazen schalen, zachte kunststoffen, fluweel, zijde, enz. De mobiele telefoon beschermhoes wordt niet alleen gebruikt als ornament om van je telefoon een landschap te maken, maar beschermt ook de telefoon, anti-drop, kras, waterdicht en schokbestendig!

Halverwege de late jaren negentig werden mobiele telefoonhoesjes populair dankzij de mogelijkheid om mobiele telefoons af te slanken. De typen zijn ook gediversifieerd met de toename van merken en functies voor mobiele telefoons. Volgens de textuur zijn ze onderverdeeld in leer, siliconen, stof, hard plastic, zacht plastic en andere categorieën. De ontwikkeling van hoesjes voor mobiele telefoons in 2013 is niet langer een puur praktisch goed. Met de populariteit van mobiele telefoons in jonge gemeenschappen, wil bijna elke jonge man die mode nastreeft, een unieke mobiele telefoon hebben. Het verzorgen van mobiele telefoons is langzamerhand een manier geworden om hun persoonlijkheid te laten zien. Om aan deze trend tegemoet te komen, hebben fabrikanten van mobiele telefoon beschermhoezen veel meer geavanceerde producten met meer unieke kleurpatronen geïntroduceerd. Dit maakt de soorten beschermhoezen voor mobiele telefoons diverser.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shenzhen yayiming Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Shenzhen yayiming Technology Co., Ltd

Functietitel: 外贸经理

afdeling: 外贸部

Bedrijfstelefoon: +86 0755-82597981

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13428963775

Website: yayiming.invipb2b.com

Adres: 5th Floor,Bui lding c,Wei xinda Lndustrial Park,Caowei Second lndustrial Zone,Hangcheng Street Baoan District Shenzhen,Guangdong Province, China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top