Hoe de precisie meetpomp te reinigen?

Datum van publicatie:2023-02-01

rere zal vlekken zijn in de desinfecterende meetpompnadat ze gedurende een bepaalde periode zijn gebruikt. Daarom is hetnoodzakelijk om een ​​regelmatige reiniging te doen. Er zijn ook manieren in het reinigingsproces. Schakel in het voorbereidingswerk de onderdelen uit die eerst moeten worden gedemonteerd en voer vervolgens het schoonmaakwerk uit. Hieronder staan ​​enkele reinigingsmethoden van de mechanische apparatuur diafragma meetpomp:

(1) Breng eerst ongeveer 10 minuten schoon water aan en maak dan ongeveer 5 minuten leeg, zorg ervoor dat het water in het laboratoriummeting Pompbuis wordt ontslagen en start vervolgens geleidelijk aan de demontage -houding om het risico te verminderen. voorzichtig voor resterende geneeskunde en water om schade te voorkomen of spatten op de schakelvoeding en andere overeenkomstige machines en apparatuur, wat resulteert in gevaren).

(4) Controleer of de onderdelen zijn beschadigd, vervormd, gebarsten, enz., En als dat zo is, vervang ze. Dat zijn ze. Conditie kan het worden aangebracht met kristalverf gedurende ongeveer 10 minuten en vervolgens vervangen door water gegoten gedurende ongeveer 5 minuten).

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top