Selectievaardigheden van fabrikanten van diafragma -meetpompfabrikanten

Datum van publicatie:2023-02-01

1. Duidelijke druk: denominale druk van de geselecteerde meetpomp moet iets hoger zijn dan de vereiste specifieke druk, in het algemeen hoger dan 10-20%. Kiesniet te hoog, de druk is te hoog om elektriciteit en energie te consumeren en de investerings- en bedrijfskosten van de machine te verhogen.

second, verduidelijk de stroomsnelheid: de stroomsnelheid van de geselecteerde handmatige meting Pomp moet gelijk zijn aan of iets groter zijn dan de stroomsnelheid dienodig is door de verwerkingstechnologie. Het toepasselijke bereik van het debiet van de meetpomp is 30 tot 99,9% van hetnominale debiet van de meetpomp. Op dit moment is de herhaalbaarheid van de meetpomp hoog. Gezien de hoge kostenprestaties, wordt gesuggereerd dat de specifieke stroomsnelheid van de meetpomp moet worden geselecteerd als 70-90% van denominale stroomsnelheid van de meetpomp.

3. Verduidelijk het materiaal van de pompwaaier (hydraulisch uiteinde):na het bevestigen van de specifieke specificatie en het model van de meetpomp, selecteer een deel van het materiaal dat door het stroommedium stroomt volgens de kenmerken van het stroommedium. Het is heel belangrijk, als de selectie onredelijk is, zal het medium ervoor zorgen dat de overstroomcomponenten of de gemiddelde lekkage en milieuvervuiling corroderen en vernietigen. In meer ernstige gevallen kan het ook leiden tot grote veiligheidsongevallen.

Asects: bij het selecteren van een meetpomp moet ook hetnauwkeurigheidsniveau van de meetpomp worden overwogen. Hoe hoger hetnauwkeurigheidsniveau, hoe meer investeringen. De algemene omgevingstemperatuur van binnenlandse meetpompen is-30 tot 100 ° C en het bedrijfstemperatuurbereik van unieke meetpompen is breder (zoals vloeistof horizontale metingpompen met hoge temperatuur met thermische isolatie collets, de transmissie -omgevingstemperatuur kan 500 ° C bereiken ). Voor de deeltjesgrootteverdeling van het medium wordt bepaald dat deze minder dan 0,1 mm moet zijn. Voor het medium van meer dan 0,1 mm kan de stroomstructuur van de pomp op een gerichte manier worden gewijzigd om aan de vereisten te voldoen. Voor de viscositeit van het medium moet het over het algemeen 0~1000mm/s zijn en de speciale meetpomp kan 6000 mm2/s bereiken. De stroomsnelheid van de membraanmetpomp van mechanische apparatuur moet worden gemeten bij de gekalibreerdenominale druk. Het maximale stroomsnelheid (wanneer koud water wordt getransporteerd bij kamertemperatuur)), als de druk afneemt, zal de uitgangsstroom hoger zijn dan de kalibratie.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD

Functietitel: Manager

afdeling: Sales

Bedrijfstelefoon: +86 - 134 1212 8547

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 - 153 2290 2892

Website: topsundg.invipb2b.com

Adres: Building D, Tianan Digital City, Nancheng District, Dongguan City, Guangdong Province

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top