Inconel ™ x-750 hoge temperatuur stalen balk geleverd

Datum van publicatie:2020-11-11

Gisteren, onze Incorrel ™ x-750 hoge temperatuur stalen staaf passeerde de inspectie en kan worden geleverd aan onze klanten met vertrouwen. Kwaliteit en productie moeten de pionier zijn van het escorteren van klanten.

Incorrel ™ x-750(UNSN0750/W.Nr.2.4669) is een neerslag verharding van nikkel-legering van chroom voor corrosiebestendigheid, oxidatieresistentie en hoge sterkte bij hoge temperaturen onder 1300 graden Fahrenheit. Hoewel de meeste effecten van het verharden van neerslag zullen verdwijnen als de temperatuur stijgt boven 1300 graden Fahrenheit, de effectieve kracht van de warmte-Behandelde materialen kunnen 1800 graden Fahrenheit bereiken. Toewijzing X-750 heeft ook uitstekende prestaties onder lage temperatuuromstandigheden.

De economische prestaties van Incorrel ™ X-750, evenals de beschikbaarheid ervan in alle standaardwalsvormen, kunnen deze worden gebruikt in een groot aantal industriegebieden. In gas turbines wordt het gebruikt voor rotorbladen en wielen, bouten en andere structurele onderdelen. Incorrel ™ X-750 wordt op grote schaal gebruikt in raketmotoren stuwkamers. Toepassingen voor het luchtframe zijn stuwkrachtdraaiers en ventilatiesystemen. Het grote drukvat is gemaakt van Incorrel ™ X-750. Andere toepassingen zijn warmtebehandeling, vormgereedschappen, extrusiematrijzen en testklemmen. Gebruikt voor veren en bevestigingsmiddelen.

Volgens de vereiste toepassing en prestaties kunnen verschillende warmtebehandelingsmethoden worden gebruikt. Voor de gebruiksomgeving boven 1100 graden Fahrenheit, met name de omgeving die de belasting lange tijd moet handhaven, kan de beste prestaties worden verkregen door middel van oplossing behandeling (2100 graden Fahrenheit)+stabilisatie behandeling (1550 graden Fahrenheit)+behandeling met neerslag (1300 graden Fahrenheit).

Voor legeringen onder 1100 pijler 176F kan deze worden versterkt door neerslag na verhitting of koud werken, evenwichtsbehandeling of neerslag na behandeling van de oplossing. In sommige toepassingen kan ook ovenkoeling worden gebruikt om optimale prestaties te ontwikkelen.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top