Introductie van intelligent potentieel acquisitiesysteem

Datum van publicatie:2021-10-05

Het intelligent potentieel acquisitiesysteem kan multi-channel potentiële gegevens van kathodische bescherming op een digitale en intelligente manier verzamelen, in plaats van de traditionele handmatige multimeter field acquisitiemodus. Het systeem bestaat voornamelijk uit intelligent potentieel Acquisition-apparaataansluiting en intelligent cloudbewakingssysteem voor kathodebescherming. Volgens de instellingsvereisten verzamelt de collector de potentiële gegevensinformatie van de beveiligde pijplijn automatisch en verzendt de verzamelde informatienaar het monitoringcentrum van het kathodische beschermingssysteem via het draadlozenetwerk. Het monitoringcentrum van het kathodische beschermingssysteem is verantwoordelijk voor het ontvangen en verwerken van de gegevens en het vormen van een rapportformulier voor het pijpleidingbeheerpersoneel om te analyseren en te verwerken.

Het intelligente potentiële acquisitiesysteem van kathodische bescherming kan effectief Verminder de mankracht- en materiële middelen die zijn geïnvesteerd in het monitoren van kathodisch beschermingseffect van pijpleidingen. Met deskundigenysteem kan het gecentraliseerde monitoring en beheer van bedrijfsparameters en beschermingseffect van kathodisch beschermingssysteem realiseren, de betrouwbaarheid van gegevens te waarborgen, de tijdigheid en controleerbaarheid van de gegevensoverdracht verbeteren, het beheer en de operatie-onderhoudskosten van kathodisch beschermingssysteem, en Geef handige voorwaarden voor gebruikers om het management-effect van kathodisch beschermingssysteem en intelligent, gestandaardiseerd en papierloos kantoorbeheer te beoordelen.

shandong Linyi Bosi Geleidende Materialen Co., Ltd. is een Hightech Enterprise die gespecialiseerd is in de productie van MMO flexibele anode, geleidende polymeer flexibele anode en titanium gecoate anode, voornamelijk verstrekkende kathodische beschermingstechnologie, engineeringontwerp, installatie en technische diensten. TEL: 0539 3712117, 15588026668.-

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Functietitel: Sales Manager

afdeling: Overseas Business Department

Bedrijfstelefoon: +86-0539-3712117

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 15610665825

Website: mmoanode.invipb2b.com

Adres: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top