Groene gerecycleerde kunststoffen ontwikkelen zich snel

Datum van publicatie:2021-10-03

on 17 juli, 2021 Green Recycled Plastics Supply Chain Forum werd gehouden in Beijing. Deelnemende experts zeiden dat met de formele implementatie van het 14e vijfjarenplan voor de ontwikkeling van de circulaire economie en de voortdurende verbetering van het standaardsysteem voor het recyclen van afvalstoffen, de gerecyclede kunststofindustrie zalnieuwe kansen voor ontwikkeling doen.

De First Green Recycled Plastics Supply Chain Forum werd gezamenlijk gesponsord door China Petroleum en Chemische Industrie Federatie en China Material Recycling Association. Het streeftnaar"carry-out beleidsuitwisseling, een groen gerecycleerd kunststof supply chain-systeem op te bouwen en de gezonde ontwikkeling van de industrie"te bevorderen en het thema is"consus gebouw en gecoördineerde actie".

zhou Zhuye, vice-president van China Petroleum en Chemical Industry Federation, wees erop dat afvalplastics gedurende lange tijd zijn verzameld als gevolg vanniet---standaardverwijdering en gebrek aan effectieve recyclingtechnologie, resulterend in ernstige milieuvervuiling. In de afgelopen jaren heeft China Petroleum en Federatie van de chemische industrie een reeks werkzaamheden uitgevoerd in samenwerking met overheidsdiensten bij het bevorderen van industriële ketensamenwerking en het formuleren vannationalenormen.

xu Junxiang, president van China Material Recycling Association, bevestigde de prestaties van de Gezamenlijke werkgroep op groene gerecycleerde plastic supply chain in het afgelopen jaar. Hij zei dat de formele implementatie van de algemene beginselen voor de evaluatie van eenvoudige recycling en gemakkelijke recyclingontwerp van kunststofproducten (hierna verwezen isnaar de Shuangyi-ontwerpnorm), is om de gerecycleerde plastic recyclingsindustrie te bevorderen om de industriële ketenmodus, blokbediening te beseffen Verbetering van de Closed-loopcontrole heeft een solide stap gemaakt."shuangyi Design"Standard en"shuangyi-logo"weerspiegelen onsnastreven van groene ontwikkeling en positieve maatregelen om de realisatie van dubbel koolstofdoel te bevorderen.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top