Meer banen verliezen onder oudere mensen dan eerst gedacht tijdens pandemie

Datum van publicatie:2021-01-14

26e53a388574a226b61dc67caf65a6e.png

Een postbeambte van Royal Mail loopt langs een pub in York terwijl de verspreiding van de coronavirus ziekte (COVID-19) voortduurt, York, Groot-Brittannië, maart 31, 2020.

De nieuwe coronaviruspandemie heeft een grotere werkloosheid veroorzaakt onder oudere mensen in het Verenigd Koninkrijk dan onder andere leeftijdsgroepen.

De schokkende openbaring, die in strijd is met het eerder aanvaarde idee dat het virus bijzonder hard is geweest voor jonge werknemers, volgt op de analyse van de gegevens van het Bureau voor de Nationale Statistiek, uitgevoerd door Rest Less, een online werkgebied.

In de studie werd vastgesteld dat het aantal werklozen in het Verenigd Koninkrijk dat ten minste vijftig jaar oud was, in het afgelopen jaar met een derde was toegenomen in vergelijking met een stijging van 24-procent in de gehele beroepsbevolking.

Op de website stond dat het totale aantal werklozen in het Verenigd Koninkrijk dat 24 of minder oud is, groter is dan het totale aantal mensen van 50 of ouder die geen werk hebben, maar de verandering in de tijd in deze populaties is dramatisch geweest in de jaren vijftig.

De site beweert dat de toename van het aantal werklozen was 25 procent voor de ouderen van 18 tot en met 24, 28 procent voor degenen van leeftijd 25 tot 34, 19 procent voor degenen van leeftijd 35 tot 49, en 33 procent voor de vijftiger jaren.

De krant Guardian citeerde Stuart Lewis, de oprichter van Rest Less, die zei: " Het lijdt geen twijfel dat we op dit moment geconfronteerd worden met een jeugdcrisis, maar minder goed gedocumenteerd is het feit dat we ook te maken hebben met een langdurige werkloosheidsramp onder oudere werknemers. "

John Philpott, een voormalig directeur van de denktank van het Employment Policy Institute, vertelde de Guardian: " De populaire opvatting dat de COVID-19 pandemie Als het om werk gaat, vertel je het hele verhaal niet.Met het niveau van vacatures ver onder de pre-pandemie hoog, worstelen werkzoekenden van elke leeftijd om werk te vinden en endemische leeftijdsdiscriminatie maakt het dubbel zo moeilijk voor werklozen die ouder zijn dan vijftig. "

Afzonderlijk onderzoek van het London-based non-profit Centre for Aging Better en de onafhankelijke onderzoeksorganisatie van het onderwijs- en arbeidsinstituut vond dat rond 377,000 oudere werknemers een bijzonder groot risico zullen lopen om hun baan te verliezen wanneer het overheids&_;39-programma in maart eindigt.

En de zaken zullen waarschijnlijk moeilijk blijven voor kwetsbare werknemers voor enige tijd als de economie blijft worstelen, volgens Andy Haldane, hoofd econoom bij de Bank of England.

Haldane zei maandag tijdens een conferentie voor liefdadigheidsinstellingen georganiseerd door de Burgermaatschappij Media dat de pandemie niet alleen een erfenis zal achterlaten van werkloosheid, maar ook van hoge schulden, gemiste onderwijs en psychische gezondheidsproblemen.

" De vaccinaankondigingen van de afgelopen weken bieden hoop aan het einde van de tunnel, " Het Reuters nieuwsagentschap citeerde hem zoals hij zei. " Niettemin zal deze crisis, zelfs met een vaccin, leiden tot blijvende littekens, met name voor de allerarmsten en de meest benadeelden.

" Maar hij zei dat ongeveer tweederde van het economisch verlies dat volgde op de instelling van de natie, de eerste afsluiting eerder dit jaar is hersteld.

" Ik denk dat het nu redelijk en realistisch is om over volgend jaar te spreken als een keerpunt voor ons economisch, " Hij voegde eraan toe.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Foshan Kaili Trading Co., Ltd.

Functietitel: Export Manager

afdeling: Export Dept.

Bedrijfstelefoon: +86 13760914347

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13760914347

Website: firedoor.invipb2b.com

Adres: Longgao Road, Jiujiang Industrial Park, Jiujiang Town, Nanhai District Foshan

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top