Wereldbank om over vijf miljard dollar te investeren in Afrikaanse restauratie

Datum van publicatie:2021-01-13

De Wereldbank is van plan de komende vijf jaar meer dan vijf miljard dollar te investeren om te helpen bij het herstel van gedegradeerde landschappen, de productiviteit van de landbouw te verbeteren en het levensonderhoud van de elf landen in de regio's Sahel, Tsjaad en Hoorn van Afrika te bevorderen.


De financiering zal de landbouw, biodiversiteit, communautaire ontwikkeling, voedselzekerheid, herstel van het landschap, het scheppen van werkgelegenheid, veerkrachtige infrastructuur, plattelandsmobiliteit en toegang tot hernieuwbare energie ondersteunen.


" Deze investering zal bijdragen tot een verbetering van de bestaansmiddelen naarmate de landen herstellen van het coronavirus en tegelijkertijd rekening houden met de gevolgen van zowel het verlies aan biodiversiteit als de klimaatverandering voor hun mensen en economieën, " Davis Malpass, voorzitter van de World Bank Group, zei tijdens de Top van One Planet over Jan 11.


Moussa Faki Mahamat, voorzitster van de Afrikaanse Unio&-350;110; de Commissie zei dat het herstel van natuurlijke ecosystemen in de droge gebieden van Afrika zowel de mensen als de planeet ten goede komt.


Qu Dongyu, de directeur-generaal van de Voedsel- en Landbouworganisatie, deed een dringend beroep op een uitbreiding van het initiatief van Africa&35;39, het Grote Groene Muur om afgebroken grond te herstellen, banen te scheppen en klimaatverandering aan te pakken.


Ondersteund door de Afrikaanse Unio&-350;110; in 2007 is de Grote Groene Muur Afrika&B35;39 het vlaggenschipinitiatief ter bestrijding van klimaatverandering en woestijnvorming en ter bestrijding van voedselonzekerheid en armoede, met als doel het herstel van 100 miljoen hectaren tegen 2030.


De VN-organisatie heeft met de lokale gemeenschappen in de Sahel-regio samengewerkt aan een alomvattende aanpak van het herstel van de grond door middel van plantenwetenschap en mechanisatie van traditionele landbouwmethoden om agrovoedingssystemen en landschappen te transformeren.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top