Reguleren van slaap - hoe te kiezen tussen NMN en melatonine

Datum van publicatie:2024-04-19

sleep -problemen zijn een veel voorkomende zorg geworden in de moderne samenleving. Met het versnellende tempo van het leven, toenemende werkdruk en technologische ontwikkeling, worden steeds meer Chinezen geconfronteerd met het probleem van de afnemende slaapkwaliteit. Volgens de 2024 China Sleep Health White Paper van de China Sleep Research Society heeft slechts 19 procent van de bevolking geen slaapstoornissen.n

wy ontstaan ​​slaapproblemen?


can melatonin lost slaapproblemen op bij hun root?


De oorzaken van slaapstoornissen

1. U duurtniet
39; t krijgt voldoende slaap


many Chinese mensen kunnen

39; t krijgen voldoende slaap vanwege werkdruk, stressvol leven en andere Redenen. Uit een onderzoek blijkt dat meer dan 60% van de mensen minder dan 7 uur per dag slapen, en zelfs een aanzienlijk aantal mensen slapen minder dan 6 uur per dag. Chronische slaapgebrek kan leiden tot vermoeidheid, slechte concentratie, geheugenverlies en andere problemen.



2. Insomnia


insomnia verwijstnaar problemen zoals in slaap vallen, slechte slaapkwaliteit of vroeg wakker worden. Veel mensen hebben moeite om 'snachts in slaap te vallen of slapenniet diep, resulterend in lage energie overdag. Slapeloosheidsproblemen kunnen verband houden met stress, angst, depressie en andere factoren. Uit onderzoeksgegevens tonen aan dat meer dan 30% van de mensen verschillende mate van slapeloosheidsproblemen heeft.

&#


&3. Een onregelmatige lichaamsklok#


many mensen hebben onregelmatige dagelijkse routines, blijven vaak laat op, slapen te laat en opstaan, wat resulteert in de stoornis van de biologische klok. Een onregelmatige lichaamsklok kan leiden tot problemen zoals slaperigheid en slechte concentratie. Uit het onderzoek bleek dat meer dan 50 procent van de mensen onregelmatige slaap- en rusttijden heeft.


4. Levende gewoonten en omgevingsfactoren


some slechte gewoonten en omgevingsfactoren kunnen ook de kwaliteit van de slaap beïnvloeden. Overmatig gebruik van elektronische apparaten, overmatige inname van cafeïne, lawaai en lichtvervuiling kan allemaal interfereren met de slaap van mensen
39; Deze factoren zijn gangbaar in de moderne samenleving en hebben eennegatieve invloed op mensen

39; s slaap.



second, hoe slaapproblemen te verbeteren

1. Stel een regelmatig slaapschema op: probeernaar bed te gaan en elke dag op hetzelfde moment wakker te worden om uw lichaamsklok aan te passen.

&#. Creëer een comfortabele slaapomgeving: houd uw slaapkamer stil, donker en koel en gebruik een comfortabele matras en kussen om een ​​goede slaapomgeving te bieden.


3. Ontwikkel goede gewoonten voor het slapengaan: vermijd overmatig gebruik van elektronische apparaten, vermijd het drinken van cafeïnehoudende dranken voordat unaar bed gaat, en probeer het lichaam en de geest te ontspannen, zoals meditatie, ontspannende muziek, diepe ademhaling, enz.

4. Reguleer de slaap met behulp van overeenkomstige supplementen: zoalsnmn, melatonine, enz. en melatonine

sleep is een complex fysiologisch proces waarbij de interactie van meerdereneurotransmittersystemen en meerderenetwerken vanneuronen betrokken is die opwinding remmen en de slaap bevorderen. Korte slaapduur en verstoorde slaap kunnen eennegatieve invloed hebben op het metabolisme en het risico op veel chronische ziekten vergroten, waaronder obesitas en diabetes type 2.

1. Actie -principe


melatonine is een signaal om slaap te bevorderen,naast melatonine zijn er glycine, gamma

aminobuterzuur, klieren en andere stoffen, deze stoffen zullen induceer het lichaam van het wakker worden tot slaapconversie.


by de inhoud vannadin het lichaam verhoogt,nmn reguleert Het circadiane ritme van het hele lichaam om de slaap te verbeteren door per2 slaap te reguleren

related genen.



melatonin, bijvoorbeeld, is een externe factor die een donkere omgeving voor het lichaam creëert door de lichten uit te schakelen en de gordijnen te tekenen. NMN is de fundamentele rol van het creëren van een donkerenacht, waardoor het lichaam kan werken en regelmatig in de donkere omgeving kan rusten en slaapproblemen fundamenteel oplossen.


Therm is melatonine geschikter voor mensen die voor korte

laged zakelijke reizen moeten worden gejaagd, terwijl NMN over het algemeen geschikt is voor mensen met slaapstoornissen, zoals moeilijk in slaap vallen, korte slaaptijd, Slechte slaapkwaliteit, enzovoort.

van de bron van stoffen, melatonine ennmn zijn endogene stoffen in het menselijk lichaam en zullenniet worden afgewezen door het lichaam.



worden

however, de hoeveelheid melatonine in het menselijk lichaam is klein, slechts 0,10,3 mg. Gecombineerd met huidige relevante studies is kort gebruik van kleine doses melatonine veilig en heeft geen duidelijke bijwerkingen. Er zijn echter weinig studiesnaar de veiligheid van het gebruik van lang
term melatonine en de conclusies zijnniet consistent.

-accordingnaar China

39; s

Health Food Raamstof Catalogus MelatoninAanbevolen dosering voor volwassenen is 1
3mg
d, terwijl hij erop wijst dat hetniet geschikt is voor kinderen, zwangere vrouwen , Verpleegkundige moeders, en benadrukt ook dat het rijden, mechanische operaties of gevaarlijke operators,niet eten vóór of tijdens het werking. Voorzichtigheid bij patiënten met auto -immuunziekten (reumatoïde, enz.) En hyperthyreoïdie. Meer studiesnaar NMN zijn uitgevoerd, van dierproeven tot klinische onderzoeken, om de rol en veiligheid van NMN in veel aspecten te verifiëren. Uit de uitgebreide gegevens is het voor de meeste mensen veilig om 250

1000mgnmn per dag in tenemen.


+-


third, De algemene conclusie


good slaap isnauw verwant aan lichamelijke en geestelijke gezondheid. Gebrek aan slaap verhoogt het risico op het ontwikkelen van ziekten zoals hartaandoeningen, diabetes en depressie, terwijl het krijgen van voldoende slaap de fysieke en geestelijke gezondheid en emotionele stabiliteit kan verbeteren. Bestaande studies hebben aangetoond dat NMN een fundamentele rol speelt bij het verbeteren van de slaap, die slaapstoornissen effectief kan verlichten en de gezondheid van het lichaam kan beschermen.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top