Soffelijke anode Bescherming van kathodische beschermingstechnologie (2)

Datum van publicatie:2021-07-06

3. Aluminium gebaseerde anode

- dichtheid van aluminium is klein, het theoretische elektrische hoeveelheid groot is, de huidige rendement hoog (meestal 85%), en heeft grote elektronegativiteit. Daarom is aluminium in theorie een goed opofferend anodemateriaal. Echter, als gevolg van de vorming van een dichte oxide film op het oppervlak van zuiver aluminium en de positieve mogelijkheden van de film, zuiver aluminium kanniet een rol spelen in kathodische bescherming te spelen. Als legeringselementen worden toegevoegd aan aluminium, kan de vorming van dichte oxidefilm op het oppervlak van aluminium voorkomen en aluminium gebaseerde anode met een hoger stroomrendement en betere prestaties volledig kan worden gemaakt. Het kan de stroom in zeewater en medium dat chloride-ionen automatisch en kan wijd kathodische bescherming van staalbewerkingsinstallaties (zoals offshore boorplatform, onderzeese pijpleidingen, etc.) in zeemilieu, en heeft de tendens van het vervangen zinklegering Soffelijke anode. zuiver aluminium → binaire aluminiumlegering → ternaire aluminiumlegering → quaternaire aluminiumlegering → vijf of meer dan zes elementen aluminiumlegering: de ontwikkeling van aluminiumlegering anode de volgende werkwijze ervaren. In de afgelopen jaren, de belangrijkste onderzoeksrichting is zeer actieve legeringselementen en modifiers toe te voegen in aluminium te verfijnen en homogeniseer de interne structuur van de legering, teneinde de stabiliteit van aluminium gebaseerde anode te verbeteren.

4. Samengestelde anode

in de anode beschermingssysteem, wanneer er geen beschermende bekleding op het oppervlak van het materiaal, om de beveiligde apparatuur polarisatie zo snel mogelijk te maken, wordt meestal gebruikt om de verhoging Aantal opofferingsanode om de vereiste polarisatiestroom te verschaffen. Wanneer de polarisatie stabiel is, wordt de polarisatiestroom dienodig is voor bescherming kleiner, en de stroom gegenereerd door offeranode is overschot, dieniet alleen verspilling van anode-materialen veroorzaakt, maar ook gemakkelijk de bescherming van apparatuur veroorzaakt. Dit probleem kan worden opgelost door samengestelde offeranode te gebruiken.

in de afgelopen jaren zijn twee soorten composiet opofferingsanodematerialen ontwikkeld

Het is samengesteld uit magnesium en zink of aluminium, Zink of aluminium in de kern en magnesium aan de buitenkant;
magnesium-anode wordt gemengd met zink anode of aluminium anode.

both anode en anode maken gebruik van het hoge rijpotentieel van Magnesium om de apparatuur te polariseren, om de huidige dichtheid te verminderen dienodig is om het beschermingspotentieel te bereiken. In vergelijking met gemeenschappelijke opofferingsanode, kan samengestelde offeranodeniet alleen het aantal anode verminderen, kosten besparen, maar ook het probleem van overbeveiliging op te lossen. In vandaag
39; s in toenemende mate gespannen middelen en energie, zal dit voordeel ongetwijfeld een zeer brede toepassingsvooruitzichten hebben.&#
De de opofferingsanodebeschermingsmethode heeft de kenmerken van hetnietnodig om extra voeding te bieden , kleine anode uitgangsstroom, kleine installatiewerkzaamheden en geen onderhoud tijdens gebruik. Wanneer echter opofferingsanodebescherming wordt geïmplementeerd, is de uitgangsstroom van anode beperkt en controleerbaar, dus het kan slechts een klein bereik in de buurt van de anode beschermen. Wanneer een grote werkstroom of een groot bereiknodig is, zoals de versterkte betonconstructie die aan de lucht wordt blootgesteld, is de onder de indruk de huidige kathodische beschermingsmethodenodig.

De indruk op de huidige kathodische beschermingsmethode is om het vereiste te verschaffen Beschermingsstroom door de externe voeding. Het beschermde metaal wordt gebruikt als de kathode en het specifieke materiaal wordt geselecteerd als de anode om het metaal te beschermen. Het onder de indruk van het huidige kathodische beschermingssysteem bestaat voornamelijk uit DC-voeding, hulpanode en referentie-elektrode. De hulpanode is de kerncomponent. De elektrochemische prestaties beïnvloedt direct het werkeffect en de levensduur van het hele systeem. Het kan worden geselecteerd op basis van de geometrie, externe stroom- en toepassingomgeving.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top