State-of-the-art technologie om CNC-bewerkingsprocessen te versnellen

Datum van publicatie:2022-08-19

CNC-bewerking is een proces van het maken van producten van een verscheidenheid van materialen met behulp van computer-gecontroleerde machines. Dit proces kan worden gebruikt om producten met een hoge mate van nauwkeurigheid en precisie te vervaardigen. CNC-bewerking wordt gebruikt in een verscheidenheid van industrieën, waaronder lucht- en ruimtevaart, automotive en medische industrie. Dat gezegd hebbende, een van de uitdagingen waarmee CNC-machinewerkplaatsen worden geconfronteerd, is de tijd die nodig is om de machine in te stellen en elke nieuwe taak te programmeren. Dit kan een grote knelpunt in het productieproces zijn. Het versnellen van het CNC-bewerkingsproces is echter cruciaal om meer onderdelen in minder tijd te produceren. Dit is belangrijk omdat het helpt de levertijden van producten te verkorten en bedrijven in staat stelt snel in te spelen op klantbehoeften. Bovendien helpen hogere productiesnelheden de totale productiekosten te verlagen. CNC-bewerkingsbedrijven kunnen implementeren om het CNC-bewerkingsproces te versnellen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen.

微信图片_202208181524421.jpg


Een effectieve manier om CNC bewerkingssnelheid te verbeteren

Een van de belangrijkste voordelen van CNC-bewerking is dat het zeer snel is. Deze machines kunnen met hoge snelheden werken en in korte tijd grote hoeveelheden objecten produceren. Er zijn echter een paar dingen die u kunt doen om de snelheid van CNC-bewerking verder te verhogen. Implementeer het volgende om de CNC-bewerkingssnelheid te verhogen.

微信图片_202208181524431.jpg

Kies het juiste bewerkingsplan:

Met zoveel verschillende bewerkingsplannen kan het moeilijk zijn om te weten welke de juiste is voor uw bedrijf. Bij het kiezen van een bewerkingsplan moet u verschillende factoren overwegen. Eerst moet u rekening houden met de grootte en complexiteit van het onderdeel dat u bewerkt. Als u grote of complexe onderdelen bewerkt, heeft u een robuuster bewerkingsplan nodig. Ten tweede moet u rekening houden met de toleranties waaraan moet worden voldaan. Hoe krapper de toleranties, hoe nauwkeuriger het bewerkingsplan moet zijn. Denk ten slotte na over wat je moet bereiken. Overweeg al deze factoren en andere factoren en maak een bewerkingsplan.

8c2250d8e03fa53938459b2f8c3c817.jpg

Gelijktijdige bewerkingen:

Het uitvoeren van gelijktijdige bewerkingen kan helpen uw CNC-bewerkingsproces te versnellen. Door meerdere bewerkingen tegelijkertijd uit te voeren, kunt u de totale bewerkingstijd verkorten en de efficiëntie verhogen. Dit kan echter lastig zijn en vereist zorgvuldige planning en coördinatie. Maar met de juiste voorbereiding kunt u met succes simultane bewerkingen uitvoeren en uw CNC bewerkingsproces verbeteren.

26-8-8.jpg

Er is een georganiseerd vloermanagementsysteem:

Having Een georganiseerd werkvloer management systeem kan helpen het bewerkingsproces te versnellen. Een georganiseerd workfloor management systeem helpt u bij het bijhouden van uw werkstukken en gereedschappen, evenals hun bewerkingsequentie. Zo kunt u snel en eenvoudig uw CNC-machine instellen voor elke taak, en het helpt u ook fouten te voorkomen die het proces kunnen vertragen. Met een beetje planning en nadenken kunt u het proces gemakkelijker en sneller maken, en u kunt dure fouten vermijden die de productie kunnen belemmeren.


Train regelmatig uw personeel en monteurs:

CNC-bewerking is een complex proces dat gekwalificeerde operators vereist. Om ervoor te zorgen dat uw bewerkingsproces snel, soepel en efficiënt verloopt, is het belangrijk om uw personeel en operators regelmatig te trainen. Wanneer uw medewerkers goed opgeleid zijn, kunnen ze machines sneller en efficiënter bedienen, wat uiteindelijk de productiviteit verhoogt.


Geplande onderhoudsplanning:

Regelmatig onderhoud is essentieel om uw machine soepel en efficiënt te laten draaien. Zie het zo: als uw machines goed zijn-onderhouden, zij' minder kans hebben op storingen of andere problemen die de productie kunnen vertragen. Zo kunt u uw producten sneller op de markt brengen en uw klanten tevreden houden. Regelmatig onderhoud van CNC-machines kan alles omvatten van het controleren van de machine op slijtage tot het vervangen van versleten onderdelen. Door uw machine regelmatig te onderhouden, kunt u de levensduur verlengen en op topprestaties laten draaien.


Extra tips om CNC bewerkingssnelheid te verhogen

Hoog gebruiken-kwaliteitsgereedschappen, gereedschapshouders en werkbedrijven

Gebruik het juiste type snijvloeistof

Gebruik de juiste snijsnelheid

Gebruik het juiste type smeermiddel

Stel de juiste bewerkingsparameters in

Gebruik de juiste snijstrategie.

Cyclustijd verkorten

Installatietijd verkorten

Gereedschapswijzigingen verminderen

Procesplanning verbeteren

 


In een wereld waare tijd is geld, het' Het is belangrijk om te werken met een CNC winkel die snel onderdelen kan produceren zonder in te boeten aan kwaliteit. Als u snel en zonder problemen onderdelen wilt krijgen, moet u een CNC-winkel vinden die beide kan leveren. Gelukkig zijn er een aantal winkels die hoge-Hoge kwaliteit CNC bewerkte onderdelen op een tijdige manier, zoals BDE Manufacturing Technologies. Door samen te werken met een winkel als BDE, kunt u uw onderdelen snel en probleemloos krijgen.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Functietitel: Business Development Manager

afdeling: Business Section

Bedrijfstelefoon: +86-0769-85536862

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-13619085530

Website: rxcncmilling.invipb2b.com

Adres: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top