Kennis over het bewerken van messing onderdelen met CNC machines

Datum van publicatie:2022-08-20

Kennis over het bewerken van messing onderdelen met CNC machines

Augustus 20, 2022

Wij' Ik begin met een paar aannames. Wij gaan ervan uit dat aangezien u dit leest, u een CNC-machinist bent of geïnteresseerd bent in CNC-bewerking. Nog belangrijker, u leest dit omdat u het verschil kent in het bewerken van materialen zoals staal, nylon en messing. Oké, dus, met dat alles, we' We gaan u een beetje leren over het bewerken van messing materialen op CNC machines.


Beste machinaal bewerkte messing

De chemische formule voor het maken van messinglegeringen is eenvoudig; Voeg zink toe aan koper en roer er een snufje lood bij, en je hebt messing. De exacte formule hangt af van wat je wilt doen. Sommige formuleringen bevatten meer zink of koper, maar het beste messing voor bewerking moet ten minste 2% lood bevatten om de bewerkingseigenschappen te verbeteren. Toegevoegde lood zorgt voor een hogere buigbaarheid, wat resulteert in schonere, soepelere sneden en een langere levensduur van de randen. CNC-machinisten die bekend zijn met de voordelen van messing genieten van een betere machineoutput en gereedschapsprestaties.

Waarom Brass?

Door zijn lage corrosievermogen en hoge elektrische geleidbaarheid is messing het metaal van keuze voor een breed scala aan producten. Klepen, slangen, fittingen, elektrische componenten en tal van andere items zijn gemaakt van messing. Als een machinaal materiaal, messing is een"lage wrijving"metaal. Dit betekent dat minder vermogen en een langere standtijd gebruikt kunnen worden om messing te bewerken. Vanwege hun eigenschappen geven veel fabrikanten de voorkeur aan het bewerken van messing componenten, omdat ze CNC-machines kunnen versnellen zonder het werkstuk te beïnvloeden. Snellere productie en minder gereedschapswisselingen betekent meer winst. Het beste messing voor machinaal bewerken staat bekend als legering 360, gratis-messing bewerkt of gesneden.


De geschiedenis van gereedschap messing

Composiet messing bestond voordat iemand het schreef. Het verscheen in geschiedenisboeken rond 300 v.Chr. en is voortgezet tot in de moderne tijd. Messing is al lang een metaal van keuze omdat het' Het roest gemakkelijk, glimt goed, en kan misbruik weerstaan. Iedereen, van metallurgen in het oude Griekenland en Rome tot gieterijen in China en smelterijen in India, maakte messing voor zwaarden, schilden en andere nuttige voorwerpen. Messing versiert vrouwen' Zijn polsen, elite wagons, en koperen knopen op de uniformen van soldaten en matrozen. De diversiteit van toepassingen is in de loop van de tijd alleen maar toegenomen, en de introductie van technologie in de afgelopen jaren heeft het verbruik van messing aanzienlijk verhoogd.


Moderne toepassingen voor bewerkte messing onderdelen

In de loop der tijd is messing geïntroduceerd in meer en meer alledaagse items evenals sommige gespecialiseerde items. Sommige van de items die we verwerken messing zijn klein, terwijl andere erg groot zijn. Van kleppenstelen voor autobanden tot accessoires voor zeilboten, het assortiment is werkelijk grenzeloos. Het kennen van de bewerkingskwaliteiten van verschillende messinglegeringen kan de productiecapaciteit en verkoop- en marketingmogelijkheden uitbreiden. Door messing CNC bewerkingsmogelijkheden op te nemen in de productie, een machinewerkplaats of hoge-De capaciteitscentrale kan haar bijdrage aan de bottom line verhogen.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Functietitel: Business Development Manager

afdeling: Business Section

Bedrijfstelefoon: +86-0769-85536862

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-13619085530

Website: rxcncmilling.invipb2b.com

Adres: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top