De belangrijkste voordelen van CNC frezen

Datum van publicatie:2022-08-22

De belangrijkste voordelen van CNC frezen

71 8-8.jpg

CNC-freestechnologie wordt algemeen beschouwd als een van de meest betrouwbare methoden voor het produceren van onderdelen uit een verscheidenheid van materialen om een aantal redenen.


Laat' Bekijk hieronder enkele van de belangrijkste voordelen van CNC frezen en bewerken:


Hoge productiviteit-CNC frezen is een geautomatiseerd proces en de snelheid van gereedschapsbeweging wordt niet beperkt door mensen. Dit zorgt voor een hoge productiviteit die ongeëvenaard is bij andere productieprocessen.

Ongeëvenaarde precisie-De precisie en precisie van CNC frezen is ongeëvenaard in de wereld, daarom wordt het gebruikt op gebieden zoals lucht- en ruimtevaart en geneeskunde wanneere Elk detail moet worden uitgevoerd zonder de geringste fout. Met behulp van de digitale sjablonen en autonome bewerking waarop CNC frezen is gebaseerd, kunnen menselijke fouten in het productieproces worden geëlimineerd en de resulterende nauwkeurigheid is zo dicht mogelijk perfect mogelijk.

Duurzame levensduur – Omdat CNC-molens daadwerkelijk op automatische piloot kunnen draaien en niet veel menselijke betrokkenheid vereisen, kunnen ze dagenlang draaien en onderdelen met consistente nauwkeurigheid produceren. De enige keer dat een CNC-machine gestopt moet worden is wanneer deze regelmatig onderhoud nodig heeft of wanneer er een ongeval optreedt.

Minder mensen – Het geautomatiseerde proces waarop CNC frezen is gebaseerd betekent ook dat er minder mensen nodig zijn om het te monitoren en uitvoeren, wat niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook de productiekosten verlaagt. Slechts een paar deskundigen zijn nodig om het hele proces te overzien, wat betekent meer kosten-doeltreffendheid voor de eindklant.

Geavanceerde mogelijkheden-Dankzij geavanceerde automatiserings- en ontwerpsoftware kunnen CNC-freesmachines beter presteren dan de meest ervaren technici die handmatige machines bedienen, zelfs als het productieproces zelf vergelijkbaar is. Dit betekent niet alleen een betere consistentie en het elimineren van menselijke fouten, maar het betekent ook de mogelijkheid om complexere ontwerpen te produceren, met verschillende maten, vormen en zelfs texturen.

Samenhang-Aangezien het proces achter CNC-frezen grotendeels geautomatiseerd is, kan het opmerkelijke consistentie opleveren, zelfs wanneer de mensen die het gereedschap beheren, veranderen. Zodra het masterbestand van het ontwerp is aangemaakt, kan het worden gebruikt om een onbeperkt aantal kopieën te maken, allemaal van dezelfde kwaliteit en zonder enige afwijking. Elk onderdeel zal perfect overeenkomen met de vorige versie, wat zelfs voor de meest ervaren handmatige operator moeilijk te doen is.

Schaalbaar-CNC frezen is een zeer schaalbare oplossing. Deze aanpak kan worden gevolgd door industrieën van alle groottes. Als je het gebruikt voor je werkplaats, kan het proces groeien met de grootte van de werkplaats. Daarnaast zijn CNC freesmachines beschikbaar voor onderdelen van alle vormen en maten.

Hoeveel kost een CNC freesmachine?

Er zijn veel parameters die de kosten van een CNC freesmachine beïnvloeden. Daarom is de prijsklasse van deze machines zeer hoog.

CNC frezen en 3D printen

Om te zien hoe CNC frezen presteert in vergelijking met andere alternatieven, laat' Vergelijk CNC frezen in detail met zijn nauwe concurrent-3D printen.


basic

Ten eerste zijn de fundamenten van CNC frezen en 3D printen volledig tegengesteld. 3D printen is een additief productieproces. Dit betekent dat het een stuk creëert door laag voor laag materiaal toe te voegen, meestal door lijnen van materiaal te smelten.


Aan de andere kant is CNC-bewerkingsproces een subtractief productieproces. Dit betekent dat het begint met een blok materiaal en het gewenste onderdeel creëert door materiaal uit dat blok te verwijderen.


Veelzijdigheid

Omdat 3D-printen werkt door strengen van materiaal te smelten en te gebruiken om onderdelen te maken, werkt het alleen met speciale soorten polymeermaterialen die het proces kunnen weerstaan. Aan de andere kant is CNC frezen een zeer veelzijdig proces dat kan worden toegepast op een breed scala aan materialen.


gemakkelijk te gebruiken

Zowel CNC-machines als 3D-printen vereisen software om het initiële ontwerp van de machine te maken. CNC-productie vereist echter een keuze tussen verschillende gereedschappen en instellingen voor die gereedschappen en verschillende positieinstellingen.


Er zijn geen uitgebreide setup vereisten voor 3D printen. Daarom wordt 3D-printen beschouwd als een eenvoudiger proces, terwijl het frezen vaardige operators vereist.


nauwkeurigheid

De relatieve nauwkeurigheid van frezen en 3D printen kan variëren met elk model dat u kiest. De meeste CNC freesmachines hebben over het algemeen een betere nauwkeurigheid dan 3D printen. Er zijn echter veel vormen en geometrieën die alleen door 3D-printen kunnen worden gemaakt.


kosten

Of frezen of 3D printen goedkoper is, hangt af van uw eisen aan de machine. Voor grote-schaalvereisten, frezen is de goedkopere optie. Voor prototypes en kleine-schaalbehoeften, 3D printen heeft de neiging meer kosten te zijn-effectief.


Hoe kies je voor CNC freesservice?

CNC frezen is zeer nuttig voor een breed scala aan projecten. Om echter te profiteren van de bovenstaande voordelen, moet u de tijd nemen om een betrouwbaar bedrijf te vinden om mee te werken.


In feite bieden bedrijven van over de hele wereld een breed scala aan CNC-bewerkingen aan, dus u moet op zijn minst een basisbegrip van uw behoeften hebben voordat u potentiële kandidaten benadert.


Aan de ene kant moet je tenminste een idee hebben van het type onderdeel dat je wilt maken of het type gereedschap dat je nodig hebt. Als je dat doet' T, jij' Het zal moeilijk zijn om de lijst van bedrijven die u de nodige CNC-freesservices kunnen leveren te verfijnen.


Aangezien de technologie en expertise die nodig is voor een CNC-freesproject hoog is, is het noodzakelijk om een bedrijf op te zoeken met de nodige ervaring en een goede reputatie.


Blader door getuigenissen en reviews van eerdere klanten om te zien wat voor soort ervaringen ze hadden met het bedrijf en welke problemen ze hebben kunnen oplossen.


Heel wat bedrijven bieden CNC-freesdiensten aan, maar hoewel het belangrijk is om een redelijke prijs te vinden, kan dit niet ten koste gaan van slechte kwaliteit.

tot slot

Computer numerieke besturing frezen is een van de beste geschenken die de moderne technologie ons heeft gegeven. Het geeft ons ongekende producten


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Functietitel: Business Development Manager

afdeling: Business Section

Bedrijfstelefoon: +86-0769-85536862

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-13619085530

Website: rxcncmilling.invipb2b.com

Adres: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top