Het originele merk Chinese vrouwen draagt Bense"AI118 Original Cotton Linn Shop',Modeerbaar en comfortabel, voorkeur katoen en linnen

Datum van publicatie:2021-01-12

微信图片_20201208084045.jpg

Omdat katoen en linnenvrouwen'';39;s kledingweefsels bestaan uit natuurlijke weefsels,adembenemend.De kleding van katoen is los en groot, maar het bovenlichaam is niet opgezwollen, slim gecombineerd met een enkel getal.39;Dit is de houding van de zelfbevrijding van het hedendaagse volk.

1.jpg

Cotton linnengoed gebruikt katoen en linnen als belangrijkste stoffen, het bevorderen van een natuurlijke en gezonde levenshouding,Het is een van de favoriete kleding van stedelijke vrouwenVandaag.Niet alleen geeft de drager een comfortabel gevoel, maar ook een vleugje literaire stijl, vol persoonlijkheid.

2.jpg

Mensen combineren retro en trendy mode, combineren de geschiedenis en cultuur van duizenden jaren met de moderne beschaving, produceerden een reeks van katoen linnen kleding , Volledig tevreden de volgers die houden van katoen linnen producten.

3.jpg

Katoen wordt geteeld uit gematigde planten, geoogst van katoen en zaden apart, de zaden ontleden na het worden geschroeid door een zon-gedroogde machine,na het persen door een machine, wordt het geweven in draden en doeken, en uiteindelijk geverfd in afgewerkte producten.

4.jpg

Omdat katoen een natuurlijk materiaal is,gebruikt nooit pesticiden en chemische kleurstoffen,bevat katoenlinnentextiel ook geen schadelijke chemicaliën zoals:formaldehyde.De kleurvastheid van katoen is niet zo goed als chemische vezelproducten, dus er zal zwevende kleur tijdens het wassen.

5.jpg

De oplossing is: weken in zout water voor ongeveer vijftien minuten om een fixing te hebbeneffect.geschikt is voor close-fitting, heeft een goede ademcapaciteit, absorbeert zweet, en irriteert de huid niet.

6.jpg

Bense is toonaangevend merk & fabrikant van katoen en linnenkleding voor vrouwen uit China, ons assortiment inclusief: Bloemen , Broek , Jurken , Tee-Shirts. , hemden , Midi Skirt , Gewassen.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met me op.

7.jpg

;groothandel in vrouwen'';39;s kleding florida,\355; groothandel vrouwen'''''';39;s kleding voor boetieks uk;\\෣ groothandel van vrouwen';39;s kleding voor detailhandelaren


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd

Functietitel: The sales manager

afdeling: Electronic Commerce Department

Bedrijfstelefoon: +86 13189095750

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13189095750

Website: bensecn.invipb2b.com

Adres: 462 Yijing Road, Haizhu District, Guangzhou City, Guangdong Province (Pearl River International Textile City)

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top