Het uitgangssignaal van de roterende encoder die we de roterende encoderuitgangssignaal?gebruiken

Datum van publicatie:2023-12-26

  De roterende encoder wordt gebruikt voor snelheid betekent dat iedereen in de werkelijke werking van de toepassing in contact komt met het Rotary Encoder -uitgangssignaaltype, weet ikniet of deze typen beter? Vandaag liter elektronisch universeel voor iedereen onder dit gebied weten hoe. Signaalsequentie als een roterende encoder. ruaal het encoderuitvoersignaalnaast a, b twee-fase (a, b signaalsequentie, twee-channel faseverschil van 90 graden), elke revolutie voert ook eennulpuls uit Z ..

  Wanneer de spil in een richting met de klok mee, drukt u op de kaartuitgangspuls, een kanaalsignaal in het b-channel eerder; Wanneer de spindelrotatie CCW is, bevindt zich een kanaalsignaalna het B -kanaal. Om daardoor te bepalen dat de spindel vooruit of omgekeerd is.

  Sine differentiële signaaluitgang van de encoderuitgang wordt hieronder getoond:

  roterende encoderuitvoersignaal

  de roterende encodernul signaal

  rondes per encoderrevolutie een puls een puls, denulpuls of markerpuls,nulpuls wordt gebruikt om te bepalen om te bepalen denulpositie of identificeer de locatie.

  om denulpulsnauwkeurig te meten, ongeacht de rotatierichting,nulpuls is hoog als de gecombineerde uitvoer van de twee kanalen. De aanwezigheid van het faseverschil tussen de kanalen, denulpuls van de helft van de pulslengte.

   vroege waarschuwingssignalen van de roterende encoder. Uitvoer, Uitstoring van de voeding, het foutenalarm van het lichtemitterende diode, zodat gebruikers tijdig vervangende encodercoder. npnPNP Open Collector Uitvoer (NPNPNP Open Collector) is de meest eenvoudige uitvoer, anti/interferentie -capaciteit , Output korte effectieve afstand. Roterende encoder voor incrementele encoderuitgang, wordtnu zelden gebruikt./- with de bovenstaande roterende encoderuitvoer signaaltype uitleg, ik hoop dat we volgens de basisprincipes van de roterende encoder een uitgebreid begrip hebben van Huizhou Howang Electronics Co. , Ltd.We hebben   &

geavanceerde productie en testapparatuur, kwaliteits- en leveringsnormen, klanten krijgen de lof door de jaren heen en de gemeenschap, het bedrijf heeft een professioneel r d team, Als ontwerpvereisten,neem dan contact met ons op!

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Huizhou Howang Electronics Co.,Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Huizhou Howang Electronics Co.,Ltd

Bedrijfstelefoon: 0752-6610869

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +8618675461858

Website: howang.invipb2b.com

Adres: No.28,the 5th Road ,Yaowu Villiage , Shiwan Town, Boluo County, Huizhou City, Guangdong Province, China.(Post code:516123)

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top