Tiantai Rongyue Auto Accessoires CO., LTD

Datum van publicatie:2021-06-28

Tiantai Rongyue Auto Accessoires Co., Ltd.

established in 1995, Tiantai Rongyue Auto Aceessories Co., Ltd. Wordt betrokken bij het product, het ontwerp, de verkoop en de service van auto-zonnescherm en sneeuwtinten, en is gespecialiseerd in de productie van zontinten met een breed scala aan kwaliteitsniveaus.

rongyue bevindt zich in Tiantai City, de provincie Zhejiang, die beroemd is Als de basis van automatische accessoires. We zijn in de buurt van Ningbo en Shanghai Port.Alle van onze producten worden geëxporteerdnaar internationale markten. We hebben meer dan een decennium ervaring in het verkopen van goederen aan klanten in Europa, de VS, Japan, Australië, Zuidoost-Azië, de Midden-Oosten en Afrika.

due aan onze concurrerende prijzen en strenge kwaliteitsnormen, genieten we momenteel van lange-term zakelijke relatie met onze klanten wereldwijd. Geplaatste productie is een van onze specialiteiten en we zijn meer dan blij om monsters of producten te maken Naar uw unieke vereisten.

if u geïnteresseerd bent in een van onze producten, aarzel danniet om contact met ons op tenemen en ons uw gedetailleerde vragen te sturen. We kijken ernaar uit om binnenkort met u samen te werken.

welcome to rongyue!


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Tiantai Rongyue Auto Accessories co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top