Top 10 windsurfhelden

Datum van publicatie:2022-08-16

1. Robby Naish.yeah We weten het, voorspelbaar. Maar Naish was zonder twijfel de man in windsurfen al heel lang, maarnu hij meer tijd lijkt te besteden aan kitesurfing, verdient hijnog steeds uw stem?

2. Bjorn Dunkerbeck. Dunksnam het over van waare Naish was vertrokken en beweerde zijn dominantie over vele windsurfende disciplines. Nog steeds aan de top van het spel in Slalom, inspireert Dunks jenog steeds?

3. Robert Teriitehau. 

 

sprong van massieve boten en uit binnenwindsurfen zwembaden,niemand zou hem ooit beschuldigen van het vasthouden en om die eenvoudige reden heeft hij veel van de huidige toprijders geïnspireerd. Maar heeft hij je geïnspireerd? 4. Josh Stone.

staying een kleine oude school Josh was waarschijnlijk een van de coolste renners in de dag, de Maui -jongen leefde de droom. Josh blijft varen,nu met zijn zoon Harley die duidelijk windsurfen in zijn bloed heeft. 5. Francisco Goya.

again, een van de coolste en meest gekoelde windsurfers die er zijn. Francisco -evenement beweegt, perfectioneerde de dubbele voordat Koster zelfs op een bord stapte en vervolgens een van de meest succesvolle windsurf -merken rondde. 6. Nik Baker.&#the UK's eigen held. Baker verliet Sunny Shoreham voor de PWA -tour in de jaren 90 en werd toen een van de meest succesvolle export ooit. Nu terug in het Verenigd Koninkrijk en teruggeven aan de sport, is Nikniet alleen een zeer getalenteerde zeeman, maar ook een verdomde aardige vent.

7. Robby Swift. staying in het VK, Swift heeft misschien overgenomen waar

101; Baker was gebleven. Hoewel ernu veel ongelooflijke Britse renners zijn op de PWA -tour, is Swift de meest succesvolle totnu toe? 8. Philip Koster.

We kunnen de man van het momentniet vermelden, Philip Koster en zijn absolute overheersing van de PWA Wave Tour. Krankzinnigeniveaus van controle, toewijding en een enigszins competitieve streep hebben ongetwijfeld Kosternaar hetniveau gebracht dat we vandaag zien. 9. Gollito Estredo.

  


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n Zijnniveau blijft stijgen, maarnog belangrijker, hij zal dit weekend in het VK zijn voor NWF! \\ N \\n \\n10. Antoine Albeau. \\ N \\na2, de snelste man op een windsurfer, ooit. Genoeg gezegd. \\ N \\n \\n \\n \\n \\nBy \\n \\n \\ Namy Carter \\n \\n \\n \\n \\n

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Kingforce Sports Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top