Wat is een lente?

Datum van publicatie:2022-08-15

a veer is een mechanisch deel dat elasticiteit gebruikt om te werken. Over het algemeen gemaakt van veerstaal. De elasticiteit ervan kan worden gebruikt om de beweging van de machineonderdelen te regelen, de impact of trillingen te verlichten, energie te besparen en de grootte van de kracht te meten. Op grote schaal gebruikt in machines en instrumenten.

de kracht en vervorming van de veer voldoen aan de wet van hooke' dat wil zeggen de kracht en de vormvariabele moeten evenredig zijn.

spring -kracht is Newton , genoemd als runderveerconstante, ook bekend als hardnekkige coëfficiënt of stijfheidscoëfficiënt, eenheid isnewton/meter, aangeduid als runder/meter veervervorming of compressie, eenheid is meters.


1.a torsie veer

is een veer die torsievervorming ondergaat, en het werkgedeelte ervan wordt ook strak ingewikkeld in een spiraalvorm. Torsie -lente -uiteinde structuur wordt verwerkt in verschillende vormen van torsiearm, in plaats van de haak. Torsieveren gebruiken het hendelprincipe om flexibele materialen te verdraaien of te roteren die zacht en taai zijn, zodat ze geweldige mechanische energie hebben.

torsionalspringzmkm-800_800.jpg


2.a spanning veer

is een spiraalvormige veer die axiale spanning ondergaat. Wanneerniet onder lading, zijn de stretch veerring en ring over het algemeen en strak tussen geen opening.

tensionspringzmkm-800_800 (1).jpg


3.compressie veer-is de spiraalvormige veer onder axiale druk, het materiaalgedeelte dat het gebruikt is meer cirkelvormig, ooknuttige rechthoek en veel strengen van stalen verarmend spoel, de veer is in het algemeen gelijk aan de toonhoogte, de vorm van de compressieveer: cilindrisch: cilindrisch: cilindrisch: cilindrisch , conische, convexe en concave vorm en een kleine hoeveelheidniet -

circulaire, compressie veerring en ring hebben een bepaalde opening, wanneer ze worden onderworpen aan externe belasting wanneer de lentecontractie vervorming, opslagvervormingsenergie.

compressionzmkm-800_800 (2).jpg

-

4.

other Spring -typen

, Clockwork Spring, Battery Spring, Sheet Spring, Spoilveer, Special

Shaped Spring, Spring wasmachine, enz.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Xinbo Hardware Products Co. LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top