Soorten CNC -freesmachine

Datum van publicatie:2023-02-12

a frezen machine bestaat uit verschillende componenten die de werkstukken snijden. Elk type freesmachine has een unieke opstelling, die verschillende bewerkingen verder inschakelt. Hieronder staan ​​de veel voorkomende typen die u kunt overwegen voor uw project.

De verticale freesmachine is een 3Vertical Milling Machine.jpegaxis machine met de tabel en arm aangesloten op een verticale kolom en de spil is verticaal. Non de andere hand, ten opzichte van de spil, hangt de beweging van de tabel af van het type verticale maalmachine. Bij het gebruik van een verticale molen van torentjes is de spil bijvoorbeeld stilstaand terwijl de tabel langs de xaxis beweegt. In een verticale molen van bed kan de tabel op de xaxis en de spil in de richting van de arm op de y

axis bewegen.

verticale freesmachines zijn geschikt voor complexe bewerkingen vanwege hunnauwkeurigheid. Ook zijn ze geschikt voor het werken aan verticale oppervlakken en hoekvormen.

-

-

---


horizontale freesmachinesare zoals verticale freesmachines. De universele kunnen echter roteren langs de zaaxis. Daarom zijn het 4axis -freesmachines. Ze hebben ook een spil met een horizontale oriëntatie.

these machines zijn minder veelzijdig dan hun verticale tegenhangers. Niettemin zijn ze meer geschikt voor zware bewerking.Horizontal Milling Machine.jpeg

 --multi

aaxis

cnc Millingmachine


multi

axis cnc Milling Machine

can gesneden op verschillende hoeken en beweegt verschillende ACE's. Er zijn verschillende soorten multiaxis -freesmachines:

-2-axis Milling Machines  

2axis freesmachines kunnen een werkstuk in de x- en z -assen werken. Daarom kunnen ze verticaal en horizontaal in één richting snijden. Ze zijn het eenvoudigste type CNC Millers.- -

 --3axis Milling Machines

-

 -

3-axis milling machines.png3axis Milling -machines kunnen in de x-, y- en z -assen bewegen. Daarom kunnen ze werkstukken verticaal in elke richting snijden. Ze hebben echter enkele beperkingen, zoals uniforme hoek, vermindert het vermogen om enkele complexe delen te snijden.

-4

axis Milling Machines

-

-

 -

4axis Milling Machine De spindel kan langs de drie assen reizen: omhoog en omlaag, zij aan de zijde en de achterkant en weer zonder het werkstuk bewegen. Het kan ook roteren langs de xaxis of eenaaxis. Daarom is het een geschikte keuze voor het maken van sneden en andere complexe frezen. Deze machines zijn snel,nauwkeurig ennauwkeurig.4-axis milling machines.png

-A 5-axis Milling Machine's Spindle en het snijgereedschap bewegen over drie assen en maken rotatie langs twee assen mogelijk (een van de x-axis, y-axis en zaxis). Ze kunnen aan verschillende delen werken en zijn de meest complete multiaxis cnc -machine.

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Functietitel: Project Manager

afdeling: Engineer

Bedrijfstelefoon: +86 0769-86651595

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 15322401809

Website: fmmachining.invipb2b.com

Adres: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top