Wasmachine functies

Datum van publicatie:2019-09-10

Wasmachine functies

fruit machine.jpg

De reinigingsdoos van de groenteborstelschoonmaakmachine past de transportmethode toe van de bodem die in het water borrelt en de vier grote borstels in positieve en negatieve richting. Door de watercirculatie kunnen de zandmodder, haar, gevlochten draad en dergelijke in het materiaal effectief worden verwijderd. Het hefgedeelte wordt gereinigd met secundaire spray. (Deze machine kan worden aangepast aan de behoeften van de klant) met een bubbelbad om schoon te maken. De wasmachine wordt gereinigd door luchtbellen en is geschikt voor het reinigen van gesneden groenten, die kan worden bepaald op basis van de hoeveelheid product. De apparatuur is gemaakt van hoogwaardige materialen, behalve standaardonderdelen zoals motoren en lagers, die voldoen aan de eisen voor voedselhygiëne bij export.

clean machine.jpg

Kenmerken van de wasmachine:

1. Het frame is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dat voldoet aan de nationale normen voor de voedingsindustrie.

2, met behulp van bellen tuimelen, borstelen, spray-technologie, in grotere mate om het materiaal schoon te maken.

3. Elke afzonderlijke machine in de assemblagelijn kan worden aangepast volgens de verschillende verwerkingskenmerken van de gebruiker. Het kan worden uitgerust met rollen en borstels, filterschuim en zwevende objecten om meer aan de behoeften van het proces te voldoen.

4. De snelheid van de reinigingsoperatie is instelbaar en de gebruiker kan willekeurig instellen volgens verschillende reinigingsproducten.

5. De machine is compact van structuur en hoog in automatisering, en is geschikt voor ondernemingen met verschillende verwerkingsschalen.

ozone vegetable washer.jpg

schone machine     fruit machine     bellen wassen     groente- en fruitreiniger  

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top