Wat zijn de kleurvaardigheden van de automatische doos die machines maken verpakking doosontwerp?

Datum van publicatie:2023-08-31

color -vaardigheden moeten worden opgemerkt uit de volgende punten: ten eerste de kleur- en verpakking verlichte relatie; Ten tweede, het contrast tussen kleur en kleur zelf. Deze twee punten zijn de sleutel tot het gebruik van kleur.


(a) kleur- en kleurcontrastrelatie


besides, de Contrastrelatie tussen kleur en kleur. Dit is het gemakkelijkste om in veel grondstoffenverpakkingen te tonen, maar zeer moeilijk te begrijpen. In het ontwerp van de meester is het wondeffect van de verpakking Yangchunbaixue, integendeel, het is het onderste deel van de mensen. In Chinese kalligrafie en schilderen is vaak populair, dus een woord, ondoordringbare, schaars kan paarden runnen. Het is zelfs een soort contrastrelatie. Prestaties in verpakkingsontwerp, deze contrastrelatie is heel duidelijk en heel gebruikelijk. Het zo-called contrast, hebben over het algemeen de volgende aspecten van het contrast: dat wil zeggen het gebruik van kleurtinten van contrast, het gebruik van kleurcontrast, het gebruik van kleurpunt -punt -vergelijking, het gebruik van kleurcontrast, het gebruik van het gebruik van kleurcontrast, het gebruik van kleurcontrast, het gebruik van kleurcontrastcontrast, enzovoort.


(b), de kleur en de verlichting van de pakketten


so, omdat de kleur en verpakking een verlichte relatie moeten zijn van waare beginnen? Voornamelijk door de buitenverpakkingskleur kan de binnenste verpakkingsitems onthullen of weerspiegelen. Laat mensennaar de buitenverpakking kijken, kunnen in principe de binnenverpakking waarnemen of associëren voor wat. Voor ditnummer heeft de auteur herhaaldelijk in de afgelopen artikelen genoemd, maar als we de winkel in de lading van de eerste look kunnen binnenlopen, reflecteren veel productenniet op dit soort verlichtingsrelatie. Zodat consumentenniet van het oppervlaknaar binnen kunnen zijn om te denken aan verpakkingsitems voor wat. Natuurlijk zal het geen positieve rol spelen bij de promotie van productverkoop. Denormale kleur van de buitenverpakking moet verschillende mate zijn om te begrijpen, dus dezelfde kenmerken. Express Dit geeft een persoon een gevoel van warmte ennabijheid. Natuurlijk, een van de thee, met veel groene, dranken, met veel groen en orchidee, alcohol, gebak met veel rood, kinderen39; s voedsel met veel roos, dagelijks gebruik cosmetica Klassenormale kleur met zijn hoofdkleur Meer roos, roze wit, lichtgroen, lichte orchidee, donkerbruin, om de warme en elegante stemming, kleding, schoenen en hoeden te benadrukken Meer donkergroen, donkere orchidee, koffie of grijs, in volgorde om de schoonheid van de rustige en zware elegantie te benadrukken. Kledingschoenen en hoeden zijn meestal in donkergroen, donkere orchidee, koffie of grijs om de schoonheid van kalmte en elegantie te benadrukken. met goud, een persoon de indruk geven van geuraanval; thee, bier en andere dranken met rode of groene klasse, symboliseert de thee -rijk en geurig; Tomatensap, appelsap met rood, gericht op denatuurlijke eigenschappen van het item. Automatische box make machine hoewel sommige pakketten van de hoofdkleurniet zoals hierboven gezegd met de grondstoffenattributen van vergelijkbare kleuren, maar kijk goed als het verpakkingsontwerp afkomstig is Dat gezichtspunt van het symbolische kleurenblok, kleur, kleurenlijn of de kleur benadrukt het gehalte van de concentratie. Dit zou het meesterwerk van iedereen moeten zijn. Veel van dergelijke voorbeelden zijn te vinden in de verpakking van sommige kledingstukken en sommige maken

up, en zelfs in de verpakking van sommige wijnen.


&#

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
dongguan degao machinery technology co.,ltd

Functietitel: Sales Manager

afdeling: Sales

Bedrijfstelefoon: +86-135-8077-6960

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86-189-2827-5267

Website: degaomachinery.invipb2b.com

Adres: First Floor, Building 4, Baediai Industrial Park, Changping Village, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdong Province, China.

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top