Wat is de prijs van aangepaste bewerking van plastic CNC -onderdelen?

Datum van publicatie:2023-06-14

in dongguan CNC onderdelenverwerking fabriek omnog lang zaken te doen, elke dag zal elke dag in contact komen met allerlei CNC -onderdelenverwerkingsbehoeften van klanten, ze komen uit verschillende regio's van het land, sommige zijn over de hele wereld. Elke klant heeft zijn eigen gepersonaliseerde behoeften, maar de meeste van hen maken zich meer zorgen over de serviceprijs van CNC -onderdelenverwerking aanpassing, dat wil zeggen de servicekosten van CNC -onderdelenverwerking. In feite is de prijsniet het meest kritische, het algemene serviceniveau van CNC -onderdelenverwerking is het meest kritisch.




"some tijd geleden, een klant uit Shenzhennam contact op met onze CNC -onderdelenverwerkingsfabriek door te zoekennaar"cnc onderdelenverwerking aanpassingop internet. Ze hebben een plastic CNC -onderdelen die een aangepast product verwerken dat moet worden gemaakt, voornamelijk om te testen of het productontwerp redelijk is. In de vroege communicatie wil de heer Chen weten hoeveel het kost om plastic CNC -onderdelen te verwerken aanpassing.




a klant die zich zorgen maakt over de prijs aan het begin van het onderzoek, weet over het algemeenniet veel over de CNC -onderdelenverwerkingsindustrie. In de CNC -onderdelenverwerkingsaanpassingsindustrie moet de beoordeling van de kosten van CNC -onderdelenverwerking 3D -tekeningen van het product bieden, evenals de productie -eisen van de onderdelen, inclusief materialen, verwerkingsmethoden, hoeveelheden en oppervlaktebehandelingsprocessen, enz. Als er enkele speciale vereisten zijn, is hetnoodzakelijk om duidelijk uit te leggen met de CNC -onderdelenverwerkingsfabriek, en de kosten zullen volgens deze informatie worden beoordeeld.




if U kunt geen 3D -tekeningen van CNC -onderdelenverwerkingsproducten geven, het is moeilijk voor CNC -onderdelenverwerkingsfabrieken om de prijs van plastic CNC -onderdelenverwerking aanpassing te evalueren. We hebben ook veel klanten ontmoet, er is geen CNC -onderdelen die aangepaste tekeningen verwerken, zelfs het product heeft geen fysiek. Dergelijke vragen van klanten kunnen de prijsniet evalueren, wij CNC Parts Processing Factory kunnen hetniet doen, moeten 3D -tekeningen hebben of 2D -tekeningen kunnen worden gedaan, als er een product is kan worden getekend volgens het uiterlijk van CNC -onderdelenverwerking aangepaste 3D -tekeningen.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Xindeli Technology Co., LTD
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top