Welke banen creëren robots?

Datum van publicatie:2020-08-29

Met betaalbare, aanpasbare en gemakkelijk programmeerbare robots die een groter gebruik van robotica stimuleren, met name voor kleine en middelgrote ondernemingen (hierna „hierna” genoemd), neemt de productiviteit van de productie toe en komen industriële automatiseringssplatformen in de trillingsketen op gang.

De productie van de productiviteit blijft stijgen omdat betaalbare, aanpasbare en gemakkelijk programmeerbare robots een groter gebruik van robotautomatisering stimuleren, vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen (ondernemingen). Robots worden algemeen gebruikt om saaie, vieze en gevaarlijke taken uit te voeren.Ze helpen ook bij het verhogen van de mankracht, het optimaliseren van de operaties en het verbeteren van de productkwaliteit, waardoor het concurrentievoordeel wordt verbeterd. Tegelijkertijd draagt het toegenomen gebruik van robots bij tot het verplaatsen van bestaande werknemers naar andere taken met toegevoegde waarde en het scheppen van nieuwe banen voor bestaande en nieuw gehuurde werknemers, zoals:

Programmer: Ideaal voor ervaren lassers, deze positie kan specifiek worden gebruikt voor het programmeren van nieuwe robot jobs. Dit vereist vaak het gebruik van offline-robotsimulatie en programmeersoftware (zoals MotoSim beveiliging 174;) om programmeurs in staat te stellen gemakkelijk robotprogramma's of -banen te creëren, te testen en aan te passen voordat desktop computers op de fabrieksvloer worden geïmplementeerd. Het is belangrijk dat de robot-programmeur de laatste fabricagevereisten, die de programmering kunnen be ïnvloeden, in de gaten houdt, en hij of zij moet bereid zijn om te helpen bij het ontwerp, de montage en het onderhoud van de robot (of de eenheid van werk) indien nodig.

Robot/Work Unit Operator: Robots helpen het personeel op verschillende manieren, waardoor werknemers worden verlost van de ergernis van het dagelijks uitvoeren van vervelende, vuile en gevaarlijke taken. Het opnieuw bewerken van handarbeiders voor taken zoals het laden en lossen van onderdelen, het controleren van de kwaliteit van onderdelen, of het monitoren en herladen van lasdraden en andere verbruiksgoederen gaat een lange weg naar het onderhouden van een succesvolle operatie. Ze helpen ook bij het joggen en resetten van robots in het geval van een botsing, waardoor tijd wordt bespaard door het bellen van robotprogrammeurs.

Robotici: Bedrijven met een groot aantal robots kunnen ervoor kiezen om in-house onderhoudsspecialisten te houden die robotsystemen kunnen bouwen, draadtrekken en testen als nodig is om de operaties soepel te laten verlopen. Dit minimaliseert de noodzaak van servicecontracten en bezoeken van robot integrators of fabrikanten.

Eenheid van de arbeidskampioen: De positie is complexer en deze baan vereist een persoon die volledig verantwoordelijk is voor de bestaande robotactiviteiten in de werkplaats om het volledige gebruik en het succes van alle robots en eenheden van het werk te verzekeren, waaronder implementatie, onderhoud, programmering en opleiding van de operator. Om het beste rendement van de investeringen te garanderen, moet de persoon in de positie ook worden aangewezen om te zoeken naar nieuwe onderdelen om te automatiseren, het platform voor industriële automatisering van de trillingsketen.

Reparatie/aangepaste lasser: Hoewel robotautomatisering zeer nauwkeurig is, is het soms nodig om een werknemer te laten controleren op defecten of onderdelen te repareren. Op dezelfde manier verbeteren sommige bedrijven de klanttevredenheid en blijven ze concurrerend door het aanbieden van aangepaste lassers, die meestal worden gedaan door de master lasser.

Mold engineers: uitgebreide automatiseringsaanpassing kan nodig zijn voor werknemers die gespecialiseerd zijn in het ontwerp en de vervaardiging van gespecialiseerde matrijzen. Hoewel de initiële kosten van een dergelijk instrument vaak hoog is, kan het op de lange termijn meer financiële zin hebben als een kundig ingenieur kan helpen toezicht te houden op de ontwerpfase.

Besturingsingenieur: Een persoon met hoge analytische vaardigheden is het best geschikt voor deze positie en is verantwoordelijk voor het waarborgen dat de beste producten op de meest efficiënte manier worden geproduceerd. Deze rol is ideaal voor omgevingen waar en waar351;101; er is een heleboel automatisering ingevoerd en wher&;101; elke machine moet met elkaar communiceren.

Andere posities: Hoewel de gemaakte to-do lijst kan worden voortgezet, zijn verschillende andere belangrijke posities logistiek manager, operations manager, Sales Manager of vertegenwoordiger, producttechnicus (afhankelijk van de productlijn), inkoopmanager of vertegenwoordiger, en beveiligingsmanager.

Aangezien veel van deze beroepen hogere vaardigheidsniveaus vereisen, is het van essentieel belang dat bedrijven allesomvattende plannen ontwikkelen om de vaardigheden van de huidige werknemers te verbeteren naarmate de eisen en plannen van de productie veranderen. Het moet ook zorgen voor een duurzamer personeelsbestand voor de opleiding van toekomstige werknemers. Dit gebeurt meestal via publiek-private partnerschappen om de positieve impact van robots te behouden.

Houd er rekening mee dat hoewel de verschuiving naar gemakkelijk te gebruiken robots voldoet aan de opleidingseisen voor sommige van deze posities, de behoefte aan deze posities er nog steeds is en de behoefte aan menselijke hulpbronnen (ook al lijken ze over een paar jaar iets anders) niet zal wegnemen.

In de toekomst zullen traditionele robots op grote schaal in de industrie worden gebruikt, terwijl samenwerkende robots die met of met mensen werken, een breed scala van markten zullen blijven penetreren. Elk voert een specifieke taak uit om de productie positief te beïnvloeden. Bovendien zullen bedrijven die ervoor kiezen om te investeren in robotautomatisering en zich met succes aan te passen aan de organisatorische veranderingen die zij met zich meebrengt, meer vertrouwen hebben, gemakkelijker omgaan met marktschommelingen, werknemers behouden, rendabel en concurrerend blijven en industriële automatiseringsplatformen bouwen in de industriële keten.


Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Functietitel: general manager

afdeling: Marketing

Bedrijfstelefoon: +86 0769-81179626

E-mail: Neem contact met ons op

Mobiele telefoon: +86 13794982536

Website: runpard.invipb2b.com

Adres: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smartwatch, Bluetooth horloge
Slimme telefoon op volledig scherm
Super-coole aquarium in de woonkamer
Ultra lange dameswimpers voor dames
Voedings Super Vitamin C Juice Drink
Handige buitentafel
Ultra-slimme kleurenprinter
Grote buitensporige ventilator
Eersteklas rode wijn
Ultrakleine handige USB-opslagschijf
top