Nikkellegering 718 110kw schede

Datum van publicatie:2021-06-28

  U ziet (afgebeeld) de rotorschede (110 kW)-nickel legering 718 materiaal, dat GH4169 in China wordt genoemd. Andere internationale merken: W.NR.2.4668, NC19FENB.

  --~-Those die bekend zijn met rotorhuls zijn geen vreemden. Het is een huls die de mechanische rotor beschermt. Onder hoge-Speed-werking zal wrijving zich vormen en hoge temperaturen veroorzaken. Dan is Nickel-legering 718 een soort van materiaal met hoge temperatuurlegering, in het temperatuurbereik van-253-700 ℃, het heeft goede uitgebreide prestaties en heeft goede anti-nfatigue, anti-nradiatie, anti-zogenaamde en anti-ncorrosie-eigenschappen; Het kan worden vervaardigd in verschillende complexe vormen onderdelen. Het is op grote schaal gebruikt in het bovengenoemde-ementioned temperatuurbereik in de luchtvaart-, kernenergie- en aardolieindustrie.

 zhu-

) een professionele fabrikant vannikkel \\ Materialen vanncobalt legering. Het heeft een zeer professionele kennis van materiaalonderzoek. De apparatuurfabrikanten die we samenwerken, hebben onze producten 7 jaar door de praktijk gebruikt. Shanghai Lanzhu is uw vertrouwen waard!


\\n \\n

Stuur je bericht naar deze leverancier

  • Naar:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Bericht:
  • Mijn e-mail:
  • Telefoon:
  • Mijn naam:
Doe voorzichtig:
Stuur schadelijke e-mail, werd herhaaldelijk gemeld, bevriest de gebruiker
Deze leverancier neemt binnen 24 uur contact met u op.
Er is nu geen vraag voor dit product.
top